Skocz do zawartości

Pilne. Angileski

pala2222

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jutro mam spr. z present simple i present continuous tylko ja pozapominałem jak się odmienia itp.

Ten spr. ma być z tych zdań. https://img41.imageshack.us/img41/4204/skanuj0001gk.jpg

Czy może ktoś mi przetłumaczyć?

Translatorowi nie ufam a na głupim forum j. angielskiego od wczoraj nikt nie raczy nawet odpisać.

Zapraszam na strone z mojego podpisu chociaz ja juz dzis na pewno nie pomoge... bo mi sie nie chce :shout: ale podziwiam cie, ze masz odwage czas i chęci pisac takie prośby na tym forum.

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

51. What are children doing? They are playing in the garden.

35. Bananas don't grow in the UK?

To tak na zachętę, w sumie zdania nie są trudne, ale jeżeli liczysz, że ktoś zrobi za Ciebie całość, to lepiej zacznij już się przygotowywać do poprawy... Gdybyś napisał wszystko i ewentualnie dał na forum do sprawdzenia, to by była zupełnie inna bajka...

Spółki | Prawo | Sąd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności