Skocz do zawartości

AdSense lista fraz ?

dulas

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawdź sobie w AdWords za jakie frazy ile musisz zapłacić (by znaleźć się na pierwszej stronie wyników) i zobaczysz mniej więcej jak to wygląda.

Ale prawda jest taka, że nie powinno to być dla Ciebie informacją o czym robić stronę. Rób witryny, na których będziesz mógł zapewnić odpowiednią jakość i treść. Inaczej nawet jeśli będziesz miał odpowiednią tematykę, to nie trafią do Ciebie wysoko płatne reklamy.

jest taka lista, niestety dla fraz angielskojęzycznych

https://www.przeklej.pl/download/00013614ma...eorgpl-list-zip

czy jest przydatna?

oceń sam, ale podejrzewam że będzie strasznie ciężko wstrzelić się do pierwszej dziesiątki na te frazy

I tak reklamy wyświetlają się losowo. O dobrych stawkach za klik można mówić w przypadku reklam anglojęzycznych, a tam jest ich wiele...Ja miałem ostatnio na zaparkowanej domenie klik za 2,4$ , kolejny za 1$ to jest domena z angielskim keywordem związana z wymianą walut i w sumie już zacierałem ręce...niestety kolejne były paru centowe..Tak więc widzisz, loteria i to że sobie wstawisz słowa klucozwe do meta, nic nie znaczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności