Skocz do zawartości

Pozycjonowanie angielskiej wersji strony

mchrapka

Rekomendowane odpowiedzi

a musza to być qlweby?

mam listę około 3 tys katalogów anglojęzycznych, ale czy tam gdzieś jakiś qlwebek się zaplątał na zagranicznym IP - nie wiem.

A jeśli naweto to zapewne nie więcej niż 50 sztuk.

Pozycjonując pod .co.uk możecie sobie napchać polskich linków prawie dowoli - ostatnio testowałem i działa

Oczywiście nie muszą być qlweby.

Będę dodawał ręcznie i tak.

Z tym linkowaniem co.uk po polsku to może i jest sprawdzone jak strona jest po polsku.

Ja chcem wypozycjonować domene .com, stronka po angielsku dla anglików w Essex

Pozycjonując pod .co.uk możecie sobie napchać polskich linków prawie dowoli - ostatnio testowałem i działa

a jak sprawdzales serpy jakie otrzymuja uzytkownicy fizycznie znajdujacy sie w uk i wybieraja search sites in UK?

i jak traffic, rzeczywiscie z uk?

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 lata później...

Ja właśnie zaczynam pozycjonować building24.co.uk. jak możecie coś zaproponować, to polecam się. Wczoraj dodałem stronkę do 20-30 stron z mojego zaplecza (PR1-PR4), niestety, do stron polskojęzycznych.

Może macie jakieś wartościowe katalogi do których należy dodać. Mogą być płatne, ale anglojęzyczne.

Krzysztof

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności