Skocz do zawartości

mojafotka.com.pl

ori0n

Rekomendowane odpowiedzi

Całkowicie wywal śmietnik ze stopki chyba że to zaplecze ale w tedy nie ma co oceniać. Grafiką się na tym etapie nie przejmuj jest oszczędna i w miarę estetyczna na start da radę ale uzupełni content zapłać jakiejś grupie gimnazjalistów albo zatrudni całą rodzinę żeby pisali treści i zakładali konta.

Sugerowałbym popracowaniem nad grafiką serwisu - gdyż na dzień dzisiejszy nie jest ona zbyt atrakcyjna jak na portal/serwis który ma za zadanie przebić się przez barierę, którą postawiła konkurencja.

Na początku też proponuje - zlikwidowanie reklam, gdyż na serwis który ma przyciągnąć ludzi i zapewnić im, że warto zostać u Ciebie na stronie dłużej reklamy mogą spowodować zniechęcenie.

Linki umieszczone w stopce serwisu - jeśli już musisz je mieć (czego moim zdaniem nie powinno się robić na profesjonalnych serwisach) sugeruje usunąć bądź ładniej wkomponować w witrynę.

Włożyłeś troszkę pracy - szkoda było by poszła ona na marne bo grafika jest na poziomie ledwie dostatecznym - szkoda pracy, czasu, pieniędzy - szkoda uciekających użytkowników.

Jak wygląda sprawa rozwoju serwisu - myślałeś co możesz więcej zaoferować by ludzie przychodzili do Ciebie a nie konkurencji ??

Co do grafiki, to celowo chciałem żeby szata strony nie wyglądała jak kameleon.

Natomiast jeśli chodzi zaoferowanie czegoś co bedzie przyciągało ludzi, to jest ciężki temat, jeszcze jakoś nie mam wizji i dużo pieniędzy.

o, widzialem ta mapke na innej stronie.........

Ja też tą mapkę już gdzieś widziałem...

https://www.e-ang.pl/korepetycje-angielski.html

ori0n - jak już kradniesz grafiki, to przynajmniej nie z tak popularnych stron co wszyscy je znają...

Ciekawe czy zdjęcia tych ludzi, co niby dodali te fotki też zostały "zapożyczone i wyszparowane"

e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków

o, widzialem ta mapke na innej stronie.........

Ja też tą mapkę już gdzieś widziałem...

https://www.e-ang.pl/korepetycje-angielski.html

ori0n - jak już kradniesz grafiki, to przynajmniej nie z tak popularnych stron co wszyscy je znają...

Ciekawe czy zdjęcia tych ludzi, co niby dodali te fotki też zostały "zapożyczone i wyszparowane"

Zauważyłeś może, że skrypt jest licencjonowany, z oryginalną grafiką, po lekkim liftingu?

Mogę ci podać jeszcze kilka innych stron z taką samą lub podobną mapką.

Dodaj swoje zdjęcie, to będziesz miał pewność, że przynajmniej jedno jest "nie kradzione"

Heh śmierdzi mi to z daleka. Cała ta firma sprzedająca to "naszo-klaso-kolorystycznie-podobny" system społecznościowy, nie ma siedziby, nazwy, NIPu ani Regonu. Coś czuję, że to jakiś gimnazjalista wciska kit - ale mniejsza o to.

Ja tu nie będę dociekał co i jak, bo to nie sprawa dla mnie.

A co to tej stronki co to niby jest do ocenienia - w tym dziale nie ocenia się gotowców. Skoro kupił i zainstalował to nie widzę sensu tu czegokolwiek oceniać.

e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności