Skocz do zawartości

Jak powinna wyglądać umowa

Krokiet

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Mam nadzieję, że temat usytuowałem w odpowiednim miejscu, jeśli nie bardzo za to przepraszam. Chciałbym aby stali bywalcy zapoznali się z tematem i ewentualnie doradzili, wypowiedzieli się. Mam pewien problem, mianowicie chciałbym wdrożyć w życie mój mały plan biznesowy, aby zaoferować komuś prowadzenie kampanii w google adwords będę musiał podpisać umowę, problem jest taki, że nie udało mi się nigdzie znaleźć wzorów dot. takiej umowy. Pytałem również paru użytkowników, aczkolwiek w odpowiedzi przeczytałem, że cięzko takie wzory umów znaleźć.

Bez umowy nie zacznę kampanii w google AdWords, a sam nie jestem w stanie napisać takiej umowy. Czy ktoś z użytkowników posiada może jakieś wzorce, informacje o takich umowa i podzieliłby się ze mną wiedzą??

Ps. Wiem, że taką sprawę mogę skierować do prawnika czy notariusza albo innego znawcy - jednak wiąże się to z dużymi kosztami. Jako tegoroczny maturzysta nie mam takiej możliwości ;P

Dziękuje za uwagi i zapraszam do dyskusji, wszelkie uwagi bardzo będą pomocne.

Jeśli chodzi o umowe, planuje stworzenie umowy, w której wynagrodzeniem moim będzie x% miesięcznego budżetu klienta na kampanie, wydaje mi się to bardzo uczciwa formą.

Pozdrawiam

Krokiet

Duże zmiany...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności