Skocz do zawartości

dobry validator

crybaby24

Rekomendowane odpowiedzi

Moje podstronki nie indexują sie :/ domyślam się ze mam błąd w składni html :/ tyle co zauważyłem poprawiłem .... ale teraz skąd mam być pewnien ze google to poindexuje ? moze coś przeoczyłem ? jak to sprawdzić , napewno kozystacie z validatorów , ale który jest zblizony do mechanizmów dziłania google ... moze niema ? :/ jesli nie to którego uzywacie ?

z góry dziekuje za odpowiedzi

pozdrawiam

Łukasz

który jest zblizony do mechanizmów dziłania google ... moze niema ?

dokladnie - nie ma.

Google to nie walidator tylko robot i to co robi to prawdopodobnie wycina wiekszosc tagow i patrzy na to co zostaje czyli tekst. Zeby jednak udalo sie w prawidlowy sposob wyciac tagi, to musza one byc prawidlowo pozamykane.

Nie musisz sie wcale przejmowac tym, ze strona nie jst zgodna ze standardami w3c i ze sie nie *waliduje*, o ile struktura kodu jest poprawna. Sprawdz czy wszystkie tagi sa pozamykane w odpowiednich miejscach.

To co ostatnio na forum sie czyta o xhtml 1.0 strict nie mozna odbierac jako wykladnik, czy strona jest dobrze zoptymalizowana pod wzgledem robotow sieciowych. Zgodnosc strony ze standardami daje przede wszystkim satysfakcje jej tworcy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności