Skocz do zawartości

Google ma świra.

paweek

Rekomendowane odpowiedzi

Siema

Mam stronke. Calkiem ładna wyszukiwarka mp3. strona ma jakieś 4 miesiące. przez ostatni miesiąc strona była 6 pod frazą "wyszukiwarka mp3" a 26 pod fraza "wyszukiwarka". To nie jest FSB ze strona była tak wysoko. Prawie 2 tygodnie temu nagle trach! Strona spadła o 40-50-60 pozycji. teraz z godziny na godzine jest gdzieś indziej. Raz 45 raz 70, potem moze 57. Szaleje. Niewiem o co chodzi.

Moja strona ma duzo zindexowanych podstron w google. jakies 14000. ta liczba rośnie.

W pierwszej chwili pomyślałem ze to jest filtr. Usunąłem moja strone z programów GPTR, oczyściłem strone z niepotrzzebnych linków. Zgłosiłem strone do ponownego rozpatrzenia.

Teraz co? czekac? w nieskonczonosc?

ehh...

Pytanie czy zduplikowanej treści też się pozbył, to zwykły spam....

tudzież, czy nabył jakiejkolwiek wartościowej treści....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

ja się również bawiłem a wyszukiwarki mp3 jakiś czas temu, i jeśli nie masz unikalnej strony o unikalnym kodzie, a dodatkowo trochę treści na stronie nic nie zrobisz, tak czy siak dostaniesz filtr, nawet linkowanie nie pomoże - aby strata twojego czasu.

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

z tym to już nic nie robisz, nie odfiltrujesz takiego spamu ...

Dokładnie

zrób nowa stronę, taką żeby google nie miało się do czego przyczepić i zrób redirecta 301

z tą domena już wile nie zdziałasz...

A nie dodałeś przypadkiem za dużo linków ?

Ja też miałem takie zawirowanie. W końcu zaindeksował 10 tyś linków w ciągu jednego dnia i przyjaciel BOOT poszedł spać zrobił takie odwrotne V w indeksowaniu, aż do samego zera. Ciekawe czy też dostałem filtr czy też jutro znowu sobie zacznie coś czytać.

Ps Czy za dodanie 10 tyś podstron do serwisu w ciągu miesiąca grozi BAN lub filtr ?

Dodam, że wcześniej miałem 6000 linków .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności