Skocz do zawartości

Google usuwa PageRank Toolbar

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja osobiście nie mogę znaleźć nawet jednego argumentu za tym by nadal trzeba było by ten paseczek i dostęp dla ogółu do wartości tego paseczka udostepniać. Wywalenie tego zauważą przeważnie by nie napisać wyłącznie osoby które na tym pasku zarabiają w jakiś spośób. Oczywiście jak już pisałem usuniecie z paska nie musi być tożsame z końcem wykorzystywania w G tych wartości do czegoś tam :pytajnik:

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Czy zlikwidują, czy nie - na pewno coś kombinują - już jakiś czas temu jak zrobiłem aktualizację googletoolbar to wskaźnik PR się zmienił i w sumie nic nie pokazywał - ciągle pusty pasek, więc się przerzuciłem na inne narzędzie - quick search, pokazujący stary pasek, a googletoolbar wyłączyłem. Byłoby to trochę nielogiczne jakby zmienili wskaźnik i nagle zrezygnowali z pokazywania PR. Spora część ludzi używa Googletoolbar zw. na wskaźnik PR, to w takim wypadku by zrezygnowali z tego paska.

Aczkolwiek Google chodzi własnymi ścieżkami, więc kto ich tam wie. Jakby zlikwidowali to pewnie w celu ograniczenia handlu i wymiany linków, ale wtedy użytkownicy znajdą sobie inne czynniki, które będą brali pod uwagę...

Może za jakiś czas pojawi się Bing Rank :pytajnik:

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

O ile dobrze pamiętam to tylko w tym roku update pojawiał się z ogromną regularnością. Wcześniej były większe odchylenia w czasie. Update będzie (kiedyś na pewno). Mi akurat tak bardzo na tym nie zależy bo nie zarabiam i nie korzystam w żaden sposób na PR. Ważne jest dla mnie, że pozycje idą sukcesywnie w górę :)

przy usunięciu PR byłby ogólno światowy krach na giełdzie linków i SWL' e też by oberwały

Ile znasz zagranicznych SWLi?? ja 2

Jak bardzo są one popularne?? Dosyć, ale za granicą nie ma chyba takiej mani jak u nas

Google działa chyba także w innych krajach poza Polską, prawda?? Generalnie Liczą się tylko stany, więc to czy PR będzie czy nie i to w jakim kierunku podąży google zależy od sytuacji w USA a nie w PL...

ps.

ebay.com (482 results found for "page rank")

allegro.pl "page rank" - znaleziono 146 przedmiotów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności