Skocz do zawartości

[HTML] Szablon Allegro

poppe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Po tym jak dowiedziałem się ile kosztuje wykonanie szablonu na aukcje allegro, postanowiłem sam zrobić coś, powiem szczerze, że od strony grafiki bardzo dobrze mi wyszło wyszło wszytko. Ale mam problem z obóbką tego w HTML, tzn. pracuje w Macromedia Dreamweaver 8, tam kodowanie w html jest dość proste, bo sam mi generuje kod html. Lecz z jednym problemem się borykam, jak mogę zrobić np: kolumne menu, która będzie się automatycznie dopasowywać do długości wpisanego tam tekstu? Proszę o wskazówki, pozdrawiam.

teoretycznie vertical-align: top; powinno trzymac kolumne caly czas do gory a jej wysokosc ustal na 100% - wtedy powinna sie rozciagac, oczywiscie jesli dobrze to napisales ...

przedewszystkim tabele czy divy ?

p.s. nie lam sie ... ja zlozylem troche stronek a teraz poleglem na bzdurze i nie moge dojsc o so hozi ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności