Skocz do zawartości

Niemieckie IP

semart

Rekomendowane odpowiedzi

Możemy zaoferować cztery niemieckie adresy IP z tej samej klasy adresowej (współdzielone) w cenie jednego konta. Serwer w Hetzner.

Hosting już od 39 zł brutto/rok! Sprawdź nasze możliwości: brak limitu domen, subdomen, kont FTP, baz danych MySQL, wiele wersji PHP, dostęp do konta przez SSH, automatyczna instalacja WordPress, kompatybilność z frameworkami Symfony/Laravel, blokada krajów, integracja z CloudFlare i wiele innych.

@richti007 Na razie będzie to trudno nazwać właściwym pozycjonowaniem. Bardziej "zaistnieć z ofertą" jako, że jest odzew z tamtej strony.

myślisz że wielu userów sprawdza gdzie leży strona a nawet jak to robi im to jakąś różnicę ?

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Pytanie do Arka_inc. Tak jak śledzę forum to rzadko się spotykam by firmy hostingowe reklamowały się w działach hostingu.

3. Firmy mogą się wypowiadać w wątkach typu "co polecacie", "szukam" itp. oferując swoje usługi tylko i wyłącznie przy niestandardowych zapotrzebowaniach.

Piszę bo jak widzę laohost.pl przedstawia swoją ofertę, no chyba, że niemieckie ip są zapotrzebowaniem niestandardowym. Wydaje mi się, że to powinny być opinie użytkowników bo zaraz to się skończy tym, że hekko, Sdrian czy zkwadrat zaczną odpowiadać na każde zapytanie w dziale, a chyba nie o to chodzi.

Uwierz mi - trzy razy się zastanowiłem zanim odpowiedziałem, ponieważ już otrzymałem jedno ostrzeżenie za złamanie właśnie tego punktu ;)

Hosting już od 39 zł brutto/rok! Sprawdź nasze możliwości: brak limitu domen, subdomen, kont FTP, baz danych MySQL, wiele wersji PHP, dostęp do konta przez SSH, automatyczna instalacja WordPress, kompatybilność z frameworkami Symfony/Laravel, blokada krajów, integracja z CloudFlare i wiele innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności