Skocz do zawartości

Pozycjonowanie Opony

hurtopony.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Dla firmy i osób się tym zajmujących, ta fraza(opony) jest wręcz zaskakująco prosta :rolleyes:

Pod względem ilości osób bijących się o topy, faktycznie tłum, lecz to tylko tłum, a strony siedzące są naprawde średnie :D

No jednak żeby nie wzbudzać w Was wielkiego oburzenia, bez domeny ze starzem trzeba czasu ;)

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam staram sie wypozycjonowąc strone

https://www.hurtopony.pl

na słowa opony

opony dostawcze

opony ciężarowe

na dwie ostatnie frazy poszło mi łatwo

Prosze o info i pomoc jak pozycjonowąć na słow oponyi co poprawić stronie i jak najlepiej pozycjonować . Czy drzewko blogów schematycznie ułożonych i podlinkowanych pod strone .

itp

Proszę o szczere odpowiedzi a nie poczytaj forum , dodaj do katalogów. Nie chce żęby tutaj ktokowiek zdradzał mi swoje sekrety ale prosze o pomoc!

Nie interesują mnie swl i tym podobne za które łatwo dostać bana

O TOP3 zapomnij, chyba, że zlecisz to dla firmy z przeszłością.

O TOP10 możesz śnić i modlić się byś za 8 miesięcy samodzielnego pozycjonowania i sporego nakładu czasu oraz kasy się tam dostał i przy tym nie złapał filtra.

O TOP20 możemy rozmawiać, że dojdziesz tam w ciągu 6 miesięcy, jeżeli przedtem nie dostaniesz filtra, zakupisz dość sporą paczkę mocnych linków tematycznych, przy okazji sam postawisz zaplecza, będziesz preclował i katalogował co sprawi, że dziennie będziesz miał wyrwane parę godzin z dnia i nie będziesz miał czasu zajmować się sklepem.

Jeżeli chodzi o darmowe hostingi i blogi to się nie opłaca. Lepiej zainwestuj w hostingi lub od razu w słabego dedyka lub VPS'a z dużą paczką IP bo więcej wydasz na hostingi niżeli na dedyka. No i polecam lekturę w przyklejonych tematach.

spro.jpg

No to jest racja, na pewno się znajdzie też wiele firm, które się podejmą, a potem wyjdzie z tego d..a. wink.gif

Ostatnio trafiłem do jednej takiej firmy, gdzie koleś opowiadał mi przygody jego firmy związane z seowcami, które zatrudniają po 50 osób, obiecują gruszki na wierzbie a z wyników psińco. Fraza była związana z meblami. Nie chciało mi się z kolesiem dyskutować, ale miał porządne argumenty i było widać że się zraził do seowców.

Osobiście nie proponowałem mu usług stricte pozycjonerskich, ale było widać że trafił na partaczy.

Jak już wybierać to ludzi z rekomendacjami. Pozdro.

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

to ja bede nastepny szczery: jakbym sie podjął to tak srednio ze 5 kilo od frazy :huh: - MIESIECZNIE !

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nikt nie mówi tu o osiagnieciu pozycji w google na opony top 10 w ciagu pól roku.

Chodzi mi o mniejsze frazy. Strone sam robie z wspópracownikiem . Jestem włascicielem firmy a poza tym kase zarabiam bez jej wykładania

Trzeba trochę inwencji i znajomości. Strone tą niedawno się dopiero zajeliśmy. Mam inny kanał dystrybucyjny .Chciałem dostac praktyczne info i co prawda nie którzy mi go udzieli na tym forum.

Zaplecze może bym kupił ale kto je ma na opony i za jaka cene ha ha :huh:

A info jakie dostałem od firmy pozycjonującej za opony dostawcze i opony cieżarowe za bycie na pierwszej stronie na te frazy to 2500 zl / za misiac pozycjonowania smieszne sam to zrobiłem w ciągu miesiąca nic wielkiego nie robiąc bo nie miałem czasu tym bardziej że podpinamy skrypty i i pracujemy nad strona linki są faktycznie martwe .Ale jeszcze z dwa tygodnie.

I wyszukiwarke całego magazynu musze podłaczyć chwilke to może potrwać.

Dziekuje wam za jakże interesujące informacji i słowa krytyki. A Jakbym miał strone z wielkim sitem i wysokim PR to bym sie was o nic nie pytał. Chyba po to jest to forum nie jest to kącik satyryczny. Kwestia kto potrafi coś robić to to robi a nie mówi że się nie da. i może nie uda mi sie ale na inne frzy popozycjonuję. A ile osiągne to osiągnę....

Jak bym tak uważał że czegoś się nie da to bym nic nie osiągnął....

Pozdrawiam Serdecznie

Dawid Koziołek

Dla firmy i osób się tym zajmujących, ta fraza(opony) jest wręcz zaskakująco prosta :huh:

Pod względem ilości osób bijących się o topy, faktycznie tłum, lecz to tylko tłum, a strony siedzące są naprawde średnie :jezyk1:

No jednak żeby nie wzbudzać w Was wielkiego oburzenia, bez domeny ze starzem trzeba czasu :)

napisz coś wiecej jak możesz

PR i wielki site to nie wyznacznik pozycji w SERPach.

Co do zaplecza to daj w zleceniach i ktoś Ci zrobi. np. ja (taka reklama) :)

oferta cenową prosze na sklep.opony@gmail.com

Dla firmy i osób się tym zajmujących, ta fraza(opony) jest wręcz zaskakująco prosta :huh:

Pod względem ilości osób bijących się o topy, faktycznie tłum, lecz to tylko tłum, a strony siedzące są naprawde średnie :jezyk1:

No jednak żeby nie wzbudzać w Was wielkiego oburzenia, bez domeny ze starzem trzeba czasu :)

napisz coś wiecej jak możesz

Wystarczy że posiadasz odpowiednio duże zaplecze. Każda firma zajmująca się na poważnie pozycjonowaniem może spokojnie bić się o tą frazę, a także naprawde wielu freelancerów, którzy tutaj sobie siedzą.

Jednak jeśli nie masz starego, dobrego i osadzonego w G zaplecza i masz zamiar je teraz tworzyć na potrzeby strony, to nie gwarantuje sukcesu. Twoje koszta przewyższą zyski. Postawienie takiej ilości zaplecza to wiele pieniędzy i czasu, a moc tego zaplecza będzie widoczna w bardzo odległym czasie, więc obecnie firma pozycjonerska to jedyne rozwiązanie. (albo dużo więcej pieniędzy i czasu spędzonego na kupowaniu linków:) )

mnie jedynie ciekawi adsense na tej stronie :huh:

Świadome wyganianie potencjalnych klientów do konkurencji - brawo!

Dla mnie taki sklep jest sygnałem, że to tylko strona, która ma zarabiać na tych właśnie reklamach, więc zapewne klientów ma głęboko w d...

Nigdy nie kupuję w sklepach internetowych, na których są reklamy typu adsense, tradedoubler, etc. Bardzo mocno bym rozważył, czy ich trzymanie ma jakikolwiek sens. W sklepie przecież chodzi o to, by ktoś kupił i by zarobić na tej transakcji, a nie na odsyłaniu potencjalnych nabywców gdzieś indziej - szczególnie, że jednostka linków jest tak umieszczona, że można pomylić ją z właściwym menu tego sklepu.

Proponuje więc najpierw skupić się na sklepie, bo cóż z tego jeśli nawet będziesz wysoko w wynikach, jeśli większość nic nie kupi.

Dla firmy i osób się tym zajmujących, ta fraza(opony) jest wręcz zaskakująco prosta :)
to ja bede nastepny szczery: jakbym sie podjął to tak srednio ze 5 kilo od frazy :D - MIESIECZNIE !

No niestety nie zgodzę się z tym dla frazy opony. Do top 5 sądzę, że za tą kasę się nie da...

Wystarczy spojrzeć na wyniki - większość w top 10 to OPONEO

A OPONEO sporo wydaje:

"W raporcie okresowym za IV kwartał pojawiły się między innymi informacje o wykorzystaniu

środków z emisji akcji. Czytamy, że na budowę CMS-a wydano 2,8 mln zł, a na budowę portalu

społecznościowego 1 mln zł. To dość drogo..."

Cały wywiad tutaj:

https://www.money.pl/forum/temat,27,1552083...informacje.html

ilgesu: ale patrz na tę sprawę realistycznie. Dajmy na to, że masz wielkie zaplecze, dwa wiadra szczęścia i Twoja doba trwa 48h - po kilku miesiącach trafiasz do TOP 10 zrzucając o oczko to OPONEO. Sądzisz, że firma z takim kapitałem oleję sprawę i na własną rękę będzie nie wiem... katalogować? Spamować księgi gości? ;-)

Zapłaci jakiejś firmie i szybko przywróci dawny porządek rzeczy. Walka z takimi gigantami to trochę jak walka z wiatrakami.

Aczkolwiek nie twierdzę, że jest to niemożliwe. Dobra optymalizacja, stworzenie naprawdę bardzo wartościowego zaplecza, a właściwie całej "piramidy linków" i można próbować.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności