Skocz do zawartości

Pozycjonowanie Opony

hurtopony.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie wiem ilu z Was wie ze te fraze w top 10 obstawia jedna firma (ma kilka serwisów). Wiec zapewne celują wyłącznie w te tematyczne powiązane zaplecze. Dlatego temat wydaje sie o tyle trudniejszy, aczkolwiek możliwy do zrobienia, kwestia:

a. umiejętności firmy pozycjonującej

b. adekwatnego budżetu

Kolejność nie bez znaczenia...

Patrz pod względem seo na te strony, nie pod względem wydatków na serwis. To dwie różne bajeczki.

A kto napisał, że to są wydatki na serwis?

Ich cms ma możliwość obsługiwania kilku/nastu tysięcy różnych domen, w tym zagranicznych, jak myślisz do czego? I zaczęli sprzedawać w tym roku również za granicą, jeśli nie wejdzie podobnej wielkości gracz z podobnym budżetem na SEO/CMS, nie ma szans się wbić na dłużej...

Zresztą SEO=wydatki...

nie wiem ilu z Was wie ze te fraze w top 10 obstawia jedna firma (ma kilka serwisów)

wydaje mi się, że 2, ale mogę się mylić :D

• 2 miesiące temu...

long tail więcej da Tobie 10 niszowych fraz niż jedna mocna. I nie myl SWL'a z adwords to są 2 całkowicie inne rzeczy. Dodaj stronę do różnych spisów firm, postaraj się o linki z tematycznych stron. Ogólnie bez reklamy nie zwiększysz ilości odwiedzin, ludzi muszą gdzieś usłyszeć o stronie aby na nią weszli. Może marketing szeptany?!

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

Nie myle adwords też stosuje jedakże jest to kiepska reklama jak ze te pieniadze.

Zeby być w czołowce trzeba dosć konkretnie placic lub miec bardzo zachecajacą reklame.

Chodzi o to aby sciagnac uzytkowników konkretnych. Pisze blog na stronie i otworzylem forum o oponach. Mysle jak jeszcze rozkrecać strroneke żeby się pozycjonowąla na opony i przez co zwikszłą liczbe unikalnych użytkowników

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności