Skocz do zawartości

Panel.info.pl

PiVi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

https://Panel.info.pl nowy pressel page.

Jak widać domena kupiona specjalnie pod precla - żaden wynalazek.

Projekt tworzony z myślą o długim czasie - w pełni moderowany.

Grafika i theme zostanie spersonalizowany po weekendzie.

Zasady:

- artykuły minimum 1000 znaków

- 3 linki

- 5 tagów

PiVi

Specjalizacja: Budownictwo. Polecamy najtańsze Płyty PIR - Tanie Blachy i Płyty Warstwowe.
DACHY SOLARNE - Zintegrowane Dachy Fotowoltaiczne 2w1 SOLROOF

bedzie wiecej kategorii?

Jest - nie są widoczne póki nie będzie wpisów.

Umieściłem w zasadzie wszystkie "główne".

Jeżeli potrzebna jakaś specjala - a będzie ona miała sens (czyli obejmowała szerszą grupę) - dopiszemy.

PiVi

Specjalizacja: Budownictwo. Polecamy najtańsze Płyty PIR - Tanie Blachy i Płyty Warstwowe.

Będzie linkowany? Na razie jeszcze brak go troszkę w indeksie...

Świeża domena- daj jej trochę czasu :victory:

Zresztą już się pozycjonuje - mam zamiar ją podkręcić też przez inne precle - artykuły się piszą (zlecone).

Podrzuciłem do kilku płatnych katalogów - PR3 i 4 nawet jeden PR5.

Parę artów już poszło do kosza (dc), ale na parę dni do przodu coś tam w kolejce czeka.

Zresztą- mam czas.

PiVi

@PiVi - jak się nazywa ten plugin captcha który używasz przy rejestracji ?

testowałem kilka innych ale nie zdają egzaminu :/

reCaptcha

https://recaptcha.net/

a dokładniej: https://recaptcha.net/plugins/wordpress/

1258235725_checkbox_4b01759bd9b6c.gifUtopia.net.pl (PR2)| Picu.pl (PR2) | Artelix.pl (PR2) - precle trzy (precle są preclami zamkniętymi)

SEO Usługi - zaplecze? teksty? precle? katalogowanie?

Witam.

Strasznie mi sie to nie podoba - Administrator ma prawo dodania 1 własnego linka do artykułu.

Pozdrawiam.

Dotyczy to sytuacji gdy muszę przerabiać artykuł- dodać grafikę (każdy ukazujący się ma jakiegoś .jpg czy .gifa), poprawić orty, interpunkcję czy dodać <more>.

Zresztą do tej porty nie korzystałem z tego prawa, choć 3/4 artykułów ma moje poprawki. Myślę, że jest to fair.

Uaktualnię regulamin żeby wszystko było jasne- jeżeli artykuł będzie skończony, nie wymagał poprawek i tylko wystarczy go sprawdzić w googlach czy nie jest kolejną kopią

nie będzie słowa o dodawaniu linków.

Przy okazji - żeby było jasne, że projekt jest traktowany poważnie zamówiłem 60 artykułów "na precle o preclach" żeby nadać moc domenie + powoli dodaję także do katalogów.

Oczywiście ten proces musi trwać- żeby nie spalić domeny.

PiVi

• 2 miesiące temu...

No to sylwestrowy prezencik - PageRank- aktualnie https://www.panel.info.pl to PR3 !

Dzięki wszystkim za arty i linki- rozważam zamknięcie rejestracji - szkoda popsuć to co udało się wspólnie stworzyć.

Oczywiście konta zostaną.

PiVi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności