Skocz do zawartości

"Casting" dla Pań sprzątających

Saint

Rekomendowane odpowiedzi

Trochę od czapy, ale ...

Potrzebna mi Pani do sprzątania w domu raz w tygodniu wiec dałem ogłoszenie do lokalnej gazety. Postanowiłem spotkać się z każdą Panią i w ciągu kwadransu stwierdzić czy się nadaje więc robię krótką ankietę dla Pań. Mam kilka podstawowych pytań nie mniej nie jestem ekspertem, a więc pytam jakie pytania byście zadali? Proszę tylko o poważne odpowiedzi ...

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Spytaj czy pije i patrz na reakcje. Ja już miałem do czynienia z alkoholiczkami. Szukanie kogoś do sprzątania to tak na prawdę nie takie proste zadanie. Powierzasz tej osobie dostęp do wszystkich swoich rzeczy - wartościowych zarówno materialnie jak i tych niematerialnie.

Zatrudnij najlepiej na okres próbny.

e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków

albo niektorzy cenia swoj czas i wiedza iz zamiast marnowac go na sprzatanie wola zaplacic 20 zl komus i w tym czasie zarobic wiecej ;)

Sam bym tego lepiej nie napisał.

U mnie problem polega na tym że ja w ciągu godziny doprowadzam mieszkanie do stanu poprzedniego ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności