Skocz do zawartości

Potrzebne narzędzie do sprawdzeniu wielu fraz na jednej domenie

panfish

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, a jak widzicie kwestie wyceny powyższych fraz - "Jaką stawkę proponowalibyście za frazy: volkswagen golf 3, alfa romeo 156, audi 80, audi a6. Pozycje 1, 2-5, 6-10, 11-20. Stawka miesięczna. Proszę o podanie orientacyjnych kwot." ?? Nie ukrywam, ze jest to dla mnie istotne...

Na to pytanie musisz sam sobie odpowiedzieć. Ile wymaga to dla Ciebie praca, bo dla jednego wypozycjonowanie na te frazy zajmie 2 tygodnie, a dla innego miesiąc. :)

1258235725_checkbox_4b01759bd9b6c.gifUtopia.net.pl (PR2)| Picu.pl (PR2) | Artelix.pl (PR2) - precle trzy (precle są preclami zamkniętymi)

SEO Usługi - zaplecze? teksty? precle? katalogowanie?

Ja rozumiem Panowie, że sam muszę wycenić swoją pracę, nie mniej jednak chciałbym znać jakieś wasze opinie,żeby nie przesadzić w żadną stronę. Ani za dużo, ani za mało. Bardzo proszę podajcie pewien swój zakres między ---/- zł a ---/- zł. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki.

nikt Ci nie poda wyceny. wycena fraz to nie jest 5minut roboty więc sam musisz sie o to pomartwić.

druga sprawa, tak jak ktos tutaj Ci napisał. dla ciebie to może byc w pip pracy a dla innego wstawienie kilku linków na zapleczu i juz będzie zadowalający wynik. tak więc opieranie sie na czyiś wycenach jest nie do końca dobrym posunięciem

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Ja rozumiem Panowie, że sam muszę wycenić swoją pracę, nie mniej jednak chciałbym znać jakieś wasze opinie,żeby nie przesadzić w żadną stronę. Ani za dużo, ani za mało. Bardzo proszę podajcie pewien swój zakres między ---/- zł a ---/- zł. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki.

nikt Ci nie poda wyceny. wycena fraz to nie jest 5minut roboty więc sam musisz sie o to pomartwić.

druga sprawa, tak jak ktos tutaj Ci napisał. dla ciebie to może byc w pip pracy a dla innego wstawienie kilku linków na zapleczu i juz będzie zadowalający wynik. tak więc opieranie sie na czyiś wycenach jest nie do końca dobrym posunięciem

Dzięki silver za odpowiedź.

Domyślam się, że to nie jest 5 minut roboty nie mniej jednak gdyby ktoś mógł chwilę temu poświęcić i tak dość ogólnie podać przypuszczalne stawki bym był ogromnie wdzięczny. Ja ze swojej strony doprecyzuje, że nie jestem osobą ze sporym zapleczem, także moja praca trwała by zapewne dłużej i wymagałaby więcej wkładu z mojej strony czyli kwestia dni lub nawet tygodni.

A możemy zrobić też tak, ile Wy byście wzięli za wypozycjonowanie tych fraz ?

I jeszcze jedna kwestia, czy ilość zaproponowanych fraz do wypozycjonowania w ramach jednej witryny powinna wpływać na obniżenie mojej stawki z tytułu np. większego zlecenia ?

Jak Wy rozwiązujecie takie kwestie i ogólnie jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Wcześniej moje pole działania ograniczało się do kilku fraz podanych przez zleceniodawcę stąd też moje zapytania.

Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi i sugestie

pozdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności