Skocz do zawartości

Pozycjonowanie na Angielskich Stronach

ErnestM

Rekomendowane odpowiedzi

@kikasek Holandia - niderlandzki Belgia flamandzki, francuski jak już coś.

Zacofanego biznesu może nie mają tylko raczej jest bariera językowa i nie koniecznie przekład musi być taki sam tzn nie koniecznie muszą się u nich nazywać katalogi. Trzeba by dobrze googla przefiltrować na pewno coś się znajdzie. Swoją drogą nie rozumiem całej tej geolokalizacji, ale jak na razie nie jest mi do niczego potrzebna :D

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mieszkam w Belgii od prawie 10 lat tak ze wiem co mowie, poza tym pisuje na Niderlandzkim forum i zalozylem teat aby kazdy podawal swoje katalogi, jest ich tyle ile dalem. A jesli by SEO bylo tak popularne to nie musieliby brac do pracy 19 latka bez wyzszego wyszktalcenia ktory dojezdza 60 km do roboty.

Sa takie strony z linkami, cos w stylu:

https://www.linkpleintje.nl/

beznadziejne oczekiwanie na email z potwierdzeniem ze admin sie zgodzi na dodanie twojego linka, oczywiscie musisz dac link od siebie z tej samej domeny. Dodajesz strone poprzez wyslanie emaila hah.

Do tego wiekszosc stron tutaj jest napisane w jezyku ASP, i z tego co widzialem firmy oferujace uslugi SEO na swoich wlasnych stronach nie maja nawet redirect 301 :D

@kikasek W praktyce nie wiem jak to wygląda, ale jeśli tak jak mówisz to czasem trudno zrozumieć śląski ;) Ale mniejsza z tym.

To jeśli u nich biznes SEO stoi na tak niskim poziomie to masz niezłą niszę tylko dobrze się rozreklamować. Zwłaszcza że znasz język.

No to gdybyś był w Polsce i pracował przez neta to całkiem niezłe pieniądze by z tego były. A u nas bariera językowa, chyba że ktoś biegle się posługuje angielskim to może próbować sił na rynku zagranicznym.

No sluchaj o ile wiem to przekierowanie domeny z www na bez albo odwrotnie to jedna z podstaw prawda ?

No ale przecież to niekonieczne, to żaden wyznacznik jakim kto jest pozycjonerem itp.

Widziales kiedys tlumacza angielskiego ktory nie zna angielskiego ? Jak nie jest wyznacznikiem ? redirect 301 to podstawa w optymalizacji strony i nikt mi nie wmowi ze tak nie jest. Ktos kto chce profesjonalnie sie zajmowac SEO i nie zrobi redirectu jest dla mnei smieszny, jak wszyscy wiemy www.*.tld i tld.* to dla Google 2 rozne domeny wiec jak mozna to tak pozostawic ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności