Skocz do zawartości

Rozsądne dodawanie do katalogów

matjab

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Systematyczność jest bardzo ważna. A jak ktoś pisze tak: "jest to naprawdę mało ważne" to nie wie co pisze.

ja tak pisze i powtórzę

jest to naprawdę mało ważne

Podpisuje się pod tym w 100%. Indeksacja nie idzie z dnia na dzień. Wal po 2000 dziennie najlepiej codziennie:D

bez adresu to Ci nie powiemy, nie tylko za linkowanie się filtry dostaje.
Chodzi o adres sklepu który mam w sygnaturze. Domena ponad rok, duża ilośc linków, a tu nagle filtr, a pozycjonowanie nie było zbyt agresywne - linkowanie + na bieżącodopalanie z SWL więc nie powinno być nagłego skoku i przyrostu, a jeśli nawet to przy takiej ilości Backlinków nie powinno się chyba nic stać.

Strasznie mnie to dziwi, bo nie była to "świeża domena" tylko sklep który już trochę linków nazbierał.

Ostatnio dodawałem do samych EasyDir, z tego co widziałem szybko się indeksowały, ale czy przez to mogła domena wpaść w filtr ??

Wyskoczyła na wszystkie frazy z top 10 w "kosmos". Bardzo dziwne

Wytwórnia Kadrów to profesjonalny fotograf ślubny który może Wam towarzyszyć podczas tego pięknego dnia. Fotografujemy przygotowania ślubne, ceremonię oraz zabawę aż do oczepin - sprawdź nasze portfolio.

Jeżeli chodzi o dodawanie ręczne - nie ma żadnych ograniczeń co do ilości/ dzień.

Nie jesteś w stanie w ciągu dnia uzyskać w ten sposób ilości linków, która mogłaby czymś zagrozić.

Należy zauważyć, że dodanie wpisu nie jest jednoznaczne z jego pojawieniem się.

A legendy 10 czy 20 dziennie - można między bajki włożyć.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

To dlaczego strona dostała filtr na większość fraz?

Dopaliłem tylko 1k na frazę księgarnia wysyłkowa w eweblinku

Oraz wczoraj dodałem 6 linków każdy po 1k na podkategorie - ale choćby nawet to pobrań było nie wiele i google nawet nie zdążyło zaindeksować ich.

Nie rozumiem.

Wytwórnia Kadrów to profesjonalny fotograf ślubny który może Wam towarzyszyć podczas tego pięknego dnia. Fotografujemy przygotowania ślubne, ceremonię oraz zabawę aż do oczepin - sprawdź nasze portfolio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności