Skocz do zawartości

Z różańcem w ręku zdobywamy Google :]

FireFox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Generujesz 1234 ciagi liter (w kazdym po 5-10 liter) na strone

Też o czymś takim myślałem, tylko słowa byłyby losowo pobierane ze słownika - choćby taki do ataku słownikowego.

Tylko, że to już byłaby chyba przesada.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Również o tym myślałem, ale lepiej jednak skołować sensowny content. Gdy narobi się linków przy pomocy takich super śmietników, to ktoś kiedyś się do tego przyczepi, ban z google i strony polecą.

Dała matka rozum? To kombinuj.

A słyszeliście o tym generatorze referatów naukowych.

W jakimś piśmie czytałem niedawno. Zaraz poszukam.

byłoby to po angielsku

Po polsku mamy Bluzgatora i takie coś jakiś czas temu znalazłem:

https://members.chello.pl/s.kochanowski/Prz...rzemowienie.zip

Edit: Nie chce mi się szukać.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Kurde oki raz użyłem bibli jako content i już i niech se wisi ale, wiecie co ostatnio wpadłem na pomysły jak wygenerowac inteligentny kontent, pomysły

- imiona - opisy imion w bazie około 10.000 podstron

- daty - hisotryczne informacje o tym co się wydarzyło w danym dniu

- zespoły muzyczne - informacje o płytach

itp. itd.

wiem wiem szukacie gotowców ale zauwazcie podwojny content jest często przez G koszony wiuęc elepiej miec jest coś wlasnego na własnym enginie i już ....

troche pracy ale za to mamy w sieci niepowtarzalne strony taka strona contentem zajmuje tydzień, dajdzie jeszcze użytkownikowi możliwośc dopisywania contentu i po sprawie ...

moze zawody kto zrobi wiecej contentów inteligentnych??

- imiona - opisy imion w bazie około 10.000 podstron

- daty - hisotryczne informacje o tym co się wydarzyło w danym dniu

- zespoły muzyczne - informacje o płytach

no prawie jak wiki :)

A czemu ręcznie one są w necie np imieniny są tu https://wiki.php.pl/index.php/Gdzie_mo%C5%B...tami_imienin%3F

I tak jakby troche poszukać to moża by stworzyć niezła bazę danych do generowania ;)

Pozatym zawsze moża napisać pajączka który będzie łaził po stronach i wyciągał np pierwszych 10 słów i robił takie zlepki :)

gry komputerowe - kup pan grę

moja kopia:) - google do roboty :P

katalog stron - musisz tam być

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności