Skocz do zawartości

Blueweb.pl

maroon

Rekomendowane odpowiedzi

Ładny, ładny tylko jednej rzeczy nie mogę zrozumieć. Przy starcie katalogiki, która jest dużo młodszym katalogiem najważniejsze było dla mnie "dopięcie" wszystkiego. To znaczy każda podstrona musiała być wypełniona treścią, starałem, żeby nie wyszły żadne "kwiatki". Zresztą uważam, ze dotyczy to każdej strony internetowej. Jak widzę, że czegoś brakuje, coś jest pominięte itp. strona dużo traci w moich oczach. Twój katalog wygląda na prawdę ok, ale wystarczy wejść do podstrony "jak dodać wpis", żeby się rozczarować. Szczerze to nie rozumiem jak można mieć tak duży katalog (masz już prawie 2500 wpisów) i nie mieć skończonych podstron informacyjnych...

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

Ładny, ładny tylko jednej rzeczy nie mogę zrozumieć. Przy starcie katalogiki, która jest dużo młodszym katalogiem najważniejsze było dla mnie "dopięcie" wszystkiego. To znaczy każda podstrona musiała być wypełniona treścią, starałem, żeby nie wyszły żadne "kwiatki". Zresztą uważam, ze dotyczy to każdej strony internetowej. Jak widzę, że czegoś brakuje, coś jest pominięte itp. strona dużo traci w moich oczach. Twój katalog wygląda na prawdę ok, ale wystarczy wejść do podstrony "jak dodać wpis", żeby się rozczarować. Szczerze to nie rozumiem jak można mieć tak duży katalog (masz już prawie 2500 wpisów) i nie mieć skończonych podstron informacyjnych...

Dzięki za komentarz oczywiście masz rację

Już poprawione

Masz stronę? Dodaj ją do profesjonalnej grupy 43 katalogów multikod.pl

• 8 miesięcy temu...

To widzę że nie jestem sam - o ile część odrzuconych stron jestem w stanie zrozumieć, o tyle wywalanie stron firmowych niezbyt.

Ale jak mówi regulamin:

12. Administrator może odrzucić każdą ze stron bez podania przyczyn.

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

• 2 tygodnie później...

Teraz jakby sytuacja się poprawiła. W ostatnim czasie dodałem z 6-7 stron i wszystkie zostały zaakceptowane. :)

Teraz jakby sytuacja się poprawiła. W ostatnim czasie dodałem z 6-7 stron i wszystkie zostały zaakceptowane. :)

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności