Skocz do zawartości

Polska walka stulecia Gołota - Adamek

Tomahawk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jednostronna walka, może nie spodziewałem się wielkiego widowiska, ale myślałem, że Gołocie bardziej będzie zależeć... A tu w pierwszej rundzie szybkie akcje, kilka strzałów i znowu zaskoczyli go taktyką...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Szkoda tylko, że ciosy Adamka na wage ciężką są zbyt słabe. Nokautował go 2 minuty i nie mógł. Normalny zawodnik wagi ciężkiej, przy dokańczaniu nie potrzebuje więcej niż 2/3 ciosy i jest zgon.

Ale pleciesz. Obejrzyj jeszcze raz obie walki Gołoty z Bowe'm. Gołota tłukł ledwo stojącego Bowe przez parę rund i nie był w stanie go na dobre położyć. A może nie był "normalnym zawodnikiem wagi ciężkiej"?

dla mnie ta walka była beznadziejna i ustawiona na maxa. po co ją tak kończyli? bo "wiedzieli" że Adamek i tak wygra ale jest za słaby? ciekaw jestem ile obaj dostali za ta walke bo gołota chyba nieżle musiał skasować skoro tak dał się poobijać

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Ibisz był w ogóle królem wczorajszego wieczoru. Dwa razy doprowadził mnie do łez - kabaret jakich mało.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Adamek pozytywnie mnie zaskoczył... Czekam na jakieś inne jego walki w HW.

mi się coś wydaje, że jakby mu zorganizowali kolejna walkę w wadze cięzkiej z jakimś zawodnikiem, który bardziej "regularnie" walczy to by dostał i to nieźle

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Ja tam słyszałem, że średnia cena biletów była ok. 1000zł * 14`000 miejsc = 14 mln. zł

Do tego pewnie wiele milionów od sponsorów... więc jak by nawet sponsorzy pokrywali koszty... a bilety miały by być na czysto.. to Gołota i Adamek dostaną po 4,5 mln zł

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Dla mnie to jedna wielka ściema. Zrobiona dla dwóch celów - nabicia sobie pieniędzy oraz wypromowania nowego mistrza wagi ciężkiej - Adamka.

Gdyby nie ta walka, to myślę, że 80% przeciętnych ludzi (nie interesujących się na bieżąco sportem), nie wiedziała by w ogóle, że Adamek "to waga ciężka".

Polsat czas reklamowy rozdysponował świetnie, a za reklamy między główną walką wziął krocie.

Co do Gołoty - nie jest młody - prawda, wiek robi swoje - prawda. Jednak to nie jest typ całkowicie bez ambicji.

Założenie tej walki było takie - Masz ustąpić miejsca nowemu, młodemu zawodnikowi, a za te "promocję" dostaniesz xxx$, a polski boks pójdzie do przodu. Zgodził się, bo jakie miał wyjście? Dalszy boks zawodowy z prawdziwymi gigantami w tej wadze, to przy tym wieku byłby bardzo ciężki, a i tak czy siak szybko by się zakończył.

Z kimś pokroju Adamka, miał jednak jak najbardziej szanse, i to spore.

Poza tym, myślicie, że Gołota to misio? Normalnie, to przy tych seriach Adamka, śmiało zdecydował by się pójść na otwartą wymianę. Media chciały pieniędzy, a przy okazji wypromowali nowego, młodego, ambitnego zawodnika. Dla mnie to jednak zdecydowanie za wcześnie(choć zapewne dłużej czekać nie mogli - chcieli pokazać jak młody Polak, pokonuje starszego polskiego mistrza i zajmuje jego miejsce - całkiem kultowa sprawa) - Adamek powinien posiedzieć jeszcze z 2 lata w wadze o jeden stopień niższej.

Ed:

O roli prowadzącego, aż żal się wypowiadać.

Zresztą gość, który zapowiadał po angielsku, też nie świecił.

1256425223_by_dertas_500.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności