Skocz do zawartości

anchory w artykule-preclu

pavlus007

Rekomendowane odpowiedzi

Wstaw to w tekście ale gramatycznie. Nie na zasadzie kali jeść kali sr**ć.

Anchor nie zawsze musi być w jednej i tej samej formie. Dobrze jest używać też różnych jego odmian gramatycznych.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Będzie ciężko...

wszystkie frazy, które pozycjonuję i które będą w artykułach (jest ich 9) są niemożliwe do wstawienia w jakiekolwiek sensowne zdanie... postaram się trochę je pozmieniać, ale nie wszystko się da.

Zmierzył może ktoś, jaka jest różnica w sile linka pod tekstem, a linka w środku tekstu, otoczonego innymi wyrazami?

Testów nie robiłem, ale ogólna zasadada w linkowaniu jest taka że im wyżej link w kodzie strony tym lepiej. Choć w link w obrębie jednego artykułu umieszczony na dole artykułu nie będzie miał mniejszej mocy niż ten z góry artykułu - zakładając że w artykule umieszczasz tylko 1 link.

Frazy których nie da się wstawić gramatycznie?? Coś w stylu "robienie na drutach warszawa"? Chociaż tą się akurat da - "w warszawie"

Wg. mnie to nie będzie miało aż tak dużego znaczenia, że dasz pod tekstem. Możesz też może pisząc o tym wstawić w nawias, chyba że to totalnie jakieś bez sensu gramatycznego złączone słowa.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

wszsytko zalezy od osoby piszacej teksty

to ze gimnazajalista piszacy za 2zl/1k nie potrafi, nie oznacza ze polonista za 6zl/1k tez tego nie bedzie potrafil zrobic

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Frazy których nie da się wstawić gramatycznie?? Coś w stylu "robienie na drutach warszawa"? Chociaż tą się akurat da - "w warszawie"

Dobry przykład :D

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Witam, mam do Was małe pytanie.

Czy jest różnica w którym miejscu umieszczę linki w artykule?

Pozycjonuję takie frazy, których nie da się sensownie wpleść w zdanie. Czy bardzo to zaszkodzi mocy linka, jeśli wstawię go na końcu artykułu, pod tekstem?

Myślę że nie ma różnicy w którym miejscu, ale lepiej żeby linki były w artykule a nie po z nim, gdyż wtedy będzie to bardziej naturalne. Precle stawia się na wordpressie, a to skrypt blogowy, a linkowanie miedzy blogami naturalne jest gdy linki znajdują się we wpisach (artykułach). Jeśli będziesz pisał frazy niegramatycznie poprawne, robot Google na pewno to wyczuje i weźmie za mało wartościową treść. Taki tekst niepoprawny gramatycznie można szybko i bezboleśnie stworzyć generatorem tekstu, tylko to bez sensu bo roboty nie sa głupie i "wyczuwają" takie niuanse :)

Najlepszym rozwiązaniem jest linkowanie w tekście pod wybrane słowa kluczowe , własnoręcznie tak robię i pozycja rośnie . Istnieje możliwości dodatkowo umieszczenia pod artykułem skąd pochodzi artykuł , zainteresowane osoby zachęcone twoją pracą na pewno odwiedzą stronę .

robot Google na pewno to wyczuje.

Myślę, że nawet jak po ulicach między nami będą kiedyś chodziły roboty, to nadal nie będą "czuły", bo maszyna to rzecz martwa. Oczywiście nawiązuję tylko do sformułowania :) Aczkolwiek kto wie :)

Ale myślę, że Googlebota nie powinniśmy uosabiać ;)

podr

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności