Skocz do zawartości

Domena, wypadnięcie z indeksu

Azer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

koło 2 tyg temu zarejestrowałem domenę maxdowcipy.pl, trochę ją podlinkowałem z wielu katalogów + adder. I co? nawet na frazę główną w ogóle nie pojawia się w serpach (dowcipy). Jeszcze pare dni temu moja strona była na 23 stronie. Teraz co? Nic ;/

Może mógłby mi coś ktoś doradzić i wyjaśnić skąd takie wachanie.

Z tym co się dzieje ostatnio w Googl nie przejmował bym się tym jak ostatnio indexowalem stronę było podobni wpadała na moment i znikła ale już jest dobrze. Jeżeli jeszcze komuś się to powtórzy może to oznaczać że Google niechętnie indexuje nowe strony pod okupowane frazy lub po prostu to utrudnia.

Asenizacja - wywóz szamba Szczecin

1) Jeśli była na 23 stronie, a potem zniknęła, to prawdopodobnie zetknąłeś się z fresh site bonus.

2) Nie oczekuj wyników po dwóch tygodniach na tak obleganą frazę.

3) Sprawdzając pozycje nie panikuj, jeśli ona się zmienia nawet kilka razy na dobę. Pamiętaj, że łączysz się z różnymi DC, które nie są jednocześnie aktualizowane.

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

Normalne, jeżeli się nie linkuje. Chcesz wizyt robota? Linkuj stronę.

Dodanie do kilku katalogów to nawet nie jest wstęp. To jest w sumie nic.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności