Skocz do zawartości

czy coś za to grozi?

dudi64

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam domene od 7-8 miesięcy.W chwili obecnej ma PR2.Nie była zbyt mocno linkowana.Mam możliwość dodania linka do 2 stron o PR 5 , i dwóch stron o PR4 .Wszystkie z dużym site.Czy taki duży przyrost linków z mocnych stron moąe czymś niekorzystnym "zaowocować".Pozdrawiam

wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com

FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach

A co ma się stać?

Chyba nie ma bardziej naturalnego linka niż taki, który pojawia się na każdej podstronie - webmaster nonseo umieści linka w nawigacji i zapomni, webmaster seo przeważnie będzie kombinował ;)

Inna sprawa to anchor - nonseo zapoda nazwę adres domeny w anchorze, więc tu masz lekki ryzyk-fizyk, ale bez przesady :P

Hubble bubble, toil and trouble,

Build some links, watch traffic double.

Powinno być wszystko ok. Nie dodawaj linków na tych stronach jednocześnie. Dodaj do jednej, poczekaj odrobinę na indeksacje i po paru dniach dodaj linka do kolejnej strony. Linki Sidewide nie mają tak dużej mocy więc pamiętaj że te 30k linków, to nie to samo co linki z różnych witryn. Gwarancji jednak nigdy nie ma i niestety nie możesz wykluczyć tego, że Twoja domena załapie jakiś filtr. Takie to już są uroki pozycjonowania.

Ja "załatwiłem" link na 2 stronach z pr 5 oraz 4 u mnie był taki błąd że obie strony były dodane w przeciągu 2 tygodni a indeksowanie na tych stronach było codziennie po kilkanaście stron "update" itp

Złapałem filtr na ostatnią możliwą podstronę w Google a po kombinacjach został na razie filtr 60 po odwołaniu się.

Próbuj ;)

Polskie wsparcie serwerowe i komputerowe - Outsourcing IT, instalacje smarthome i sieci komputerowe. Poznaj nasz Blog z nowinkami IT oraz najlepsze darmowe oprogramowanie RustDesk do zdalnego dostępu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności