Skocz do zawartości

Lista presell page

Filemandzowy

Rekomendowane odpowiedzi

W związku z tym, że nie znalazłem nigdzie posortowanej listy precli to zrobiłem samemu.

Lista oparta jest o pięć kryteriów: page rank, wiek domeny, ilość linków i stron oraz wykorzystanie pod swl.

Zrobione są tylko precle na domenach (subdomeny to większy śmietnik i więcej roboty - póki co nie miałem zacięcia).

Jak ktoś potrzebuje - link do wpisu i plików (w formatach xls i txt) - Lista presell page

[edit:] Jak któregoś precla brakuje proszę o podanie zaktualizuję listę (Lukas 79 - dodam)

Pozdrawiam

Cognitive-it.pl - usługi SEO i SEM.

Cognitive-it.org - do poczytania blog o SEO i Adwords.

Co do czasu moderacji to dużo zależy od jakości artykułu, ciężko wyznaczyć jakiś obiektywny czas.

Co do backlisty to gdzie znajdę, lub propozycje, które wyrzucać (temat m24h.pl znam to wyrzucę).

i wyrzucenie wszystkich z blacklisty np.

m24h.pl

To chyba nie jest precell, z tego co wiem - przynajmniej kiedyś nie był. Chyba, że ktoś otworzył możliwość rejestracji, żeby pozyskać autorów.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

i wyrzucenie wszystkich z blacklisty np.

m24h.pl

To chyba nie jest precell, z tego co wiem - przynajmniej kiedyś nie był. Chyba, że ktoś otworzył możliwość rejestracji, żeby pozyskać autorów.

ostatnio wywiązała się dyskusja na jego temat

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...&hl=m24h.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności