Skocz do zawartości

Blokada konta - jak szybko?

nuser

Rekomendowane odpowiedzi

Racja, oba pomysły dobre i wykonalne ;) Chyba tak zrobie, lepiej nie ryzykowac ;)

Ale to i tak nie zmienia faktu, że za kilka dni mogę stracić konto i wszystkie zabezpieczenia przed "samoklikaniem" na nic ;(

BTW: właśnie zauważyłem (na własnym przykładzie), że są słowa, przy których dostaje się ok. $1 za klik! A moja strona tylko z takimi za $0,0x :((

Siemka apropo bana, mam stronkę na której już miałem wyłączyć Adsense, bo

Średnia ilość wyświeleń dziennie 50 razy

za********e wysoka klikalnośc reklam

średnie zarobki miesieczne ze strony 60 $ czyli wcale nieźle

I se pomyślałem napisze do googlowców co oni na to

Odpisali że wszystko OK kliknięcia sa naturalne, nie ma sprawy i pozdrawiamy, czasami lepiej dmuchac na zimne, więc stronka powisi bo ma fajnie platne reklamy mimo że polskie i chyba w tej tematyce czas zrobioć coś większego ;)))

Dla zainteresowanych storna jest po polsku

Średnia ilość wyświeleń dziennie 50 razy

za********e wysoka klikalnośc reklam

średnie zarobki miesieczne ze strony 60 $ czyli wcale nieźle

Jak masz CTR z 20% to masz 10 klikow dziennie, 30 dni to 300 klikow. CPC=0.20$ Calkiem przyzwoicie jak na polska reklame. Tylko szkoda ze malo wyswietlen (z drugiej strony jak by bylo duzo to pewnie cpc by spadl smile.gif ).

;)

pozycjonuj.png

No i jednak mi zablokowali konto... Oczywiście bez żadnego konkretnego wyjaśnienia, co jest trochę głupie, bo naprawdę starałem się uczciwie działać. Troche bez sensu, ze zarobiona kasa przepadla.

Chcialbym zlozyc jakas reklamacje - lepiej napisac do polskiego supportu, czy do wersji dla anglojezycznych? :) I co moge napisac?

Oto przykład ludzkiej głupoty.

Jeśli mojej, to zauważ, co napisałem na górze wątku: wzrósł mi CTR, więc do nich napisałem maila z prośbą o sprawdzenie tego. W końcu to bez sensu domniemywać, że sam sobie klikam, jeśli mógł to zrobić ktokolwiek inny i tak przypuszczam, że było.

Jeżeli przypuszczasz to sam nie wiesz co robiłeś?

Nie o to chodzi. Są dwie możliwości:

1. ktoś nakilkał

2. nagle wzrosła popularność reklam na mojej stronie i samej strony także

Ale właśnie przypuszczam, że 1., o czym do supportu AS napisalem. Widac nie docenili tego, ze sie przejmuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności