Skocz do zawartości

Po co PageRank?

takun

Rekomendowane odpowiedzi

cinek60 i lepiej wyglądają :hmmm:

więc podsumowując, takun jeśli już wiesz wszystko bo na każde pytanie sobie sam odpowiadasz to ja rozumiem, że chcesz podyskutować ale jeśli ktoś przedstawia swoje racje to się nie narzuca na siłę swoich bo to nie ładnie tak postępować :)

i coś nie wydaje mi sie abyś był skłonny do ugięcia się i przyznania racji innym, którzy maja odmienne zdanie do Ciebie

windykatorwarszawa wiesz co to funkcja edytuj posta?

Sprawdź jakąś aktualną imprezę. News duplikowany na wielu serwisach o różnej mocy.

Newsy na mocniejszych domenach będą wyżej. Pisząc nową treść na stronie o wysokiem zaufaniu możemy liczyć na wysoką pozycje bez linków wewn. i zewn. Następnie oceniane są inne czynniki okresowe jak znalezione linki. Nie wytłumaczę Twojej osobie mojego toku myślenia bo dla każdego z nas czym innym jest Page Rank i wartość strony internetowej.

nie koniecznie. tutaj raczej chodzi o to, że mocniejsze serwisu są lepiej podlinkowane i zdobywają szybciej informacje, a doszukiwania sie w tym wszystkim mocy PR to tak jakby twierdzić , że mercedes jest tak dobry bo używają dobrej stali do nadwozia - cos w tym jest ale czy az tak?

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności