Skocz do zawartości

Jedna domena zainfekowana i blokada adsense

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

WItam,

Jedna z moich domen jest na czarnej liście ze rozpowrzechnia złośliwe oprogramowanie. Wirusek nie ja..

Na tej domenie adsense wogóle mi się nie wyświetla i spoko rozumiem to, ale dziś zauważyłem ze reklamy się na żadnej z moich domen nie wyświetlaja.

Oczywiście adsense milczy.

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Z domeny już zdjeli mi to zabezpieczenie dla tych złośliwych domen a adsense nie ma nadal ale tylko na moim komputerze i to w całym internecie.

Wie ktoś oco chodzi?

WItam,

Jedna z moich domen jest na czarnej liście ze rozpowrzechnia złośliwe oprogramowanie. Wirusek nie ja..

Na tej domenie adsense wogóle mi się nie wyświetla i spoko rozumiem to, ale dziś zauważyłem ze reklamy się na żadnej z moich domen nie wyświetlaja.

Oczywiście adsense milczy.

Mam taki sam problem... Strona dziala jednak na wielu z jej podstron pisze że jest zainfekowana ( Tylko firefox)

Czy dostane w takim razie wypłate z ad sense ?? Miał juz ktos taki problem ?

Prosze o pomoc

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Dostaniesz wypłate jeśli nie dostaniesz bana do wypłaty :)

Martw się lepiej o to by to wywalić z kodu.

Wiesz mi to nie "widzimisie" przeglądarek, na indeksie do którego nie zaglądałem od dawna znalazłem około kilkuset linijek iframe, echo: itp...

Jak bym dorwał tego co to robi - rozwalił bym mu czoło o krawężnik, z jednym dziurawym cmsem broniłem sie kilka miesięcy do czasu aż sie jarnołem że ktoś złamał hasł administratora.

Normalnie zauważyłem że ostatnio to plagą są te wszystkie wirusy, i jak tak dalej pójdzie to wykończy całą nie profesionalną strone intenetu - darmowe cms, itp. skrypty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności