Skocz do zawartości

Pozycjonuj swoją stronę - Wpisuj się do precelkoów i katalogów

halinka56

Rekomendowane odpowiedzi

Przemierzając księgarnie i internet w celu pozyskania informacji na temat pozycjonowania, często możemy się spotkać ze stwierdzeniem, że by uzyskać wysoką pozycję w google bardzo dobra metoda to tworzenie katalogów i wordpressów a także wpisywane się do takowych. Z czystej ciekawości postanowiłam napisać artykuły na kilkunastu blogach, dodałam stronę do kilkudziesięciu katalogów oraz stworzyłam własne wordpressy pomagające pozycjonować nie tylko moją stronę ale także innych chętnych. Nie byłabym sobą gdybym nie stworzyła tez kilku katalogów. Efekt jest taki, że wpisy do precli pomogły, do katalogów w mniejszym stopniu ale też nie zaszkodzi. Więc jeśli ktoś chciałby dodać linki do swojej strony i pomoc pozycjonować moją stronę ale także swoją to zapraszam na stronę z artykułami pozycjonującymi oraz darmowego katalogu anglojęzycznego.

Ogólnotematyczne, darmowe blogi z linkami w artykułach

Artykuły pozycjonujące i Artykuły z linkami

Przepraszam nie popisałam się, literówkę popełniłam ale każdemu się zdarza. Już powinniście mieć dostęp do strony z artykułami pozycjonującymi.

Katalog jest po angielsku ale każdy wpis się liczy :).

Podobno algorytm google nie zwraca uwagi na domenę. Dużo czytałam na ten temat. Muszę powiedzieć, że często się spotykam np z katalogami polskojęzycznymi na domenie com czy net i mają wysokie pozycje. Dla Google liczy się głównie treść :) i więcej tym lepiej domena raczej nie ma wpływu

Podobno algorytm google nie zwraca uwagi na domenę. Dużo czytałam na ten temat. Muszę powiedzieć, że często się spotykam np z katalogami polskojęzycznymi na domenie com czy net i mają wysokie pozycje. Dla Google liczy się głównie treść :) i więcej tym lepiej domena raczej nie ma wpływu

Dobrze mówi :) - Content is King :)

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności