Skocz do zawartości

[Zlecę] - pozycjonowanie

sphinx

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję wszystkim zainteresowanym, z którymi miałem przyjemność rozmawiać.

Ogłoszenie jest już nieaktualne.

Witam. Prosiłbym o przesłanie zapytań poważnych. Wybrane słowa są bardzo ciężkie i wiem że bez doświadczenia i odpowiedniego zaplecza nie ma szans na wypozycjonowanie. Mile widziane 4-5 realizacji wraz z wynikami po jakim czasie i dla jakich słów uzyskano wskazane efekty.

Mam do wypozycjonowania domenę dla następujących fraz:

- wakacje

- last minute

- podróże

- wycieczka

- wczasy.

Domena nowa - mniej niż rok. Serwis bardzo rozbudowany.

Czy naprawdę nie ma chętnych podjąć się pozycjonowania wskazanych fraz. :hmmm: Osobiście zajmuję się pozycjonowaniem. Ale fraz niszowych. Nie mam ani zaplecza tak dużego ani wiedzy, żeby walczyć o top 10. Proszę o kalkulację bo jak mam to sprzedać klientowi skoro nie wiem ile mnie to będzie kosztować, coś przecież też muszę doliczyć.

Więcej informacji na PW lub drogą mailową na wskazany adres.

Piotr Kubicki

25-128 Kielce

kubickip@o2.pl

WEBTEC Agencja Interaktywna
Chętnych zapraszam do zapoznania się z ofertą naszej agencji na stronie: https://www.webtec.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności