Skocz do zawartości

Nowy katalog tematyczny (moderowany)

Toomek

Rekomendowane odpowiedzi

Tak dla informacji sceptyków, którzy niedawno pisali:

Jak będziesz miał 100 wpisów w tym katalogu to będzie sukces. smile.gif

to "sukces" został osiągnięty, a nie zamierzam już kończyć z tym katalogiem :D

Po osiągnięciu setki wpisów zmieniam jedno:

jeśli opis nie będzie unikalny to wylatuje (jak do tej pory sam redagowałem większość nieunikalnych na unikalne) - myślę, że warto poświęcić chwilkę na napisanie czegoś oryginalnego do branżowego katalogu (i nie używanie go do innych katalogów).

Zapraszam do dodawania stronek zgodnych z tematyką!

Moderowany katalog stron ogrodniczych - Zapraszam do wpisów branżowych stron (na moderację trzeba się sporo naczekać ale warto)

Jeszcze jedno moje wyjaśnienie na temat unikalności, bo jak się dowiedziałem wielu nie rozumie co mam przez to na myśli - nie wystarcza zmiana kolejności zdań.

Jeśli w tekście za pomocą skryptu na stronie https://www.dustball.com/cs/plagiarism.checker/ nie znajdziecie plagiatów to możecie dodawać do tego katalogu.

Powtarzam się, ale po odświeżeniu tego tematu wpłynęło tyle nieunikalnych opisów ile normalnie wpływa przez tydzień...

Moderowany katalog stron ogrodniczych - Zapraszam do wpisów branżowych stron (na moderację trzeba się sporo naczekać ale warto)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności