Skocz do zawartości

Bukmacherka ;)

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem czy wiecie ale jest taka nowatorska platforma jak betfair, tym się różni od buka że nie pobiera marży kursowej także kursy są średnio o 20% wyższe, pobierają co w prawdzie 1-5 % od wygranych netto (na tym zarabiają) ale i tak tam bardziej opłaca się grać.

W betfair gracze zakładają się między sobą, dodatkowo mamy giełdę zakładów, można więc występować po obu stronach barykady.

Programista aplikacji webowych i pozycjoner w Edukey - Szkolenia komputerowe | programowanie w VBA

Polecam dobry i tani hosting w firmie masternet

logo-edukey-twojaeuropa.png

J też grywa ale teraz bardziej dla zabawy, dawniej coś grałem za większe pieniądze ale to trzeba śledzić wyniki i przede wszystkim oglądać mecze bo bez tego ani rusz wzorując się tylko na samych tabelach, a bez kilku godzin dziennie nie ma opcji. Ale mam kolegę co z tego żyje:) siedzi każdego dnia i ogląda wszystko, kończąc NHL i NBA nad ranem. Więc i z tego da się żyć:( hehe Zawsze można wrzucić jakąś kasę na buka online, fajna sprawa bez wychodzenia z domu do sts, totomixa itd:)

Prawda jest taka, że grając za większe pieniądze łatwiej być na plusie:)

Ja mam konto na betfair i bet-at-home i na początku tego roku grałem codziennie i wygrałem prawie 2000 zł zaczynając od 200 zł. Konto systematycznie rosło. Potem przestałem bo nie miałem czasu. Grałem m.in. kursy 1.5 zmodyfikowaną progresją. Miałem grać trading na rynku NBA ale mecze są późno. Słyszałem że na rzutkach można sporo wygrać robiąc trading.

BTW, likwidacja jednorękich bandytów to dobry pomysł, bo wiadomo że to wszystko jest poustawiane, nic dziwnego że żyje z tego ponad 100.000 ludu.

Mam znajomego, który wyciąga niezłą kaskę, z tym, że jest on oddsmakerem u jednego z bukmacherów, także wiedzę potężną ma :) Ze swojej strony polecam promować bukmacherów, przy zbudowaniu bazy graczy możemy mieć ładny zysk, bo kilkukrotne depozyty to norma :-)

pozdr.

Serwery pod Xrumera z Rosji, 100% BP :)

Taa, systemów jest jest dużo. Ale z tego co patrzyłem na różnych forach (jak grają Ci ludzie tym systemem), to jasne, w końcu jest duży zysk, ale suma sumarum są minimalnie na +. Prawdziwi wyjadacze nie pokazują co i jak :).

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

Swoją drogą zastanawiam się, dlaczego bukmacherka podciągana jest pod hazard. Przecież tutaj szczęście stanowi niewielki odsetek szansy na wygranie. Tutaj liczy się wiedza, dokładna analiza np. drużyn, lig itd. Mam znajomego, który regularnie wygrywa kasę, a nie rzadko zdarza mu się obstawiać mecze z kursem ponad 3..

Ja grałem kiedyś, przegrałem około 50 zł :) raz udało mi się wygrać bodajże 20pln. Tyle, ze nic się na tym nie znałem. Po prostu brałem 4 mecze z kursem ~1,5zł , stawiałem na to 10zł i przegrywałem : )

Za to raz kumplowi dałem mojego refa z bet at home i nabiło mi pare euro prowizji ;)

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

wszystkie te systemy bazują na progresji, dziś sobie pójdę obstawić tak dla zabawy "pewniaka", dawno już nie byłem u bukmachera

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

U mnie proboszcz z mojej parafii gra w pokerka (i tysiąca) z "grubszej rury", nawet stację paliw wygrał od lokalnego cepeeniarza. Ma nawet profil na nasza-klasa ze zdjęciami ze swoich egzotycznych wojaży.

EDIT: sorry, już były proboszcz, przenieśli go gdzieś dalej, kadencja się skończyła

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności