Skocz do zawartości

Bukmacherka ;)

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
perplexus, pochwal się swoimi wygranymi:D

Mój bilans przewyższa zapewne wielomiesięczne dochody wielu z Was. A że wszystko jest na minusie, to nie będę się przed wami obnażał.

Mogę się jedynie pochwalić największa wygraną w pojedynczym zakładzie: 12600zł :D

Takie pojedyncze sukcesy zaostrzają apetyt i gra się agresywniej, pewniej. Uzależnienie kurde, uzależnienie.

Ale frajda i dreszczyk - bezcenne :)

e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków

BTW, z wygranych w tego typu zakładach trzeba się rozliczać z US? Jeżeli np grałbym w bet-at-home i co miesiąc miał parę k z zakładów lub parę k z pp?

Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl

Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl

Jakbyś wypłacał to pewnie jakiś podatek trzeba odprowadzić, aczkolwiek ja o niczym nie wiem. Z reguły kasę trzyma się na koncie danego bukmachera, żeby było za co postawić gdy pojawi się pewniak...

Wypłacał ktoś już jakąś większą kasę? Nie mam na myśli 50zł.

e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków

Jakbyś wypłacał to pewnie jakiś podatek trzeba odprowadzić, aczkolwiek ja o niczym nie wiem. Z reguły kasę trzyma się na koncie danego bukmachera, żeby było za co postawić gdy pojawi się pewniak...

I tak bukmacherka przez Internet jest podobno nielegalna, więc co będę się o podatki martwił. :D

ja kilka lat temu ostatnio co nieco obstawiłem ... wynik ! bliźniaki :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Czytałem na money, że od 10k każdy przelew idzie do us w celu sprawdzenia "prania brudnych pieniędzy" :D

Notabene mój najlepszy kuponik to ten postawiony przypadkiem. Chciałem postawić 80zł na meczyk, dopisałem jedno zero za dużo... kurs 2,60 no i ku mojej ekstazie wszedł :P

Wypłacał ktoś już jakąś większą kasę? Nie mam na myśli 50zł.

do 15k euro banki mają obowiązek rejestrować przelewy ;). Czytałem gdzieś o jednej akcji, gdzie jeden Polak przelał większą kasę na konto i zaraz bank się do niego przyczepił skąd to jest ;).

Dla większych sum to trzeba otworzyć konto offshore np. w HSBC ;) Poza tym reklamowanie hazardu oraz samo granie przez internet jest nielegalne już teraz, chociaż niby nie ma jasnej interpretacji prawnej. Mimo wszystko lepiej posiadać konto gdzieś poza celownikiem us, czy innych służb.

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

No widzę, że jest tutaj kilka osób w temacie ;) ja dawno nie grałem, ale zamierzam się znów troszkę pobawić (gram o małe kwoty typowo 4fun, prawie zawsze jestem do tyłu ;) ), dlatego mam pytanie: gdzie teraz się najbardziej opłaca założyć konto? Są gdzieś jakieś fajne promocje typu jakaś kasa na start, albo podwojenie pierwszego 'doładowania'?

Pozdrawiam :)

Są lepsze i gorsze dni ;) Potrafie wyciągnąć w miesiąc 5 tysięcy, a następnego stracić 10 ;)

Im więcej się gra tym bardziej zauważa się swoje błędy, typu granie na siłe, chęć odrobienia przegranego pewniaka, czy podjaranie się jakimś systemem i nie przewidzenie jakie kwoty są potrzebne na granie nim w razie czarnej serii :)

Jeśli to się wyeliminuje, zna się na sporcie, dobrze analizuje i ma dobrych znajomych którzy są w podobnej sytuacji, to będzie okej, inaczej lepiej grać 4fun.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności