Skocz do zawartości

ktory hosting pozwoli

kubap10

Rekomendowane odpowiedzi

albo hosting który pozwala na własne php.ini

To, że zezwala na własne php.ini, nie oznacza wcale, że można sobie dowolnie zmieniać wartość disable_functions...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

ehh arek, sam pisales o "krzakach" niewiem czy wiez ale umiem wpisac w google fraz jaka mnie interesuje i jest tam kilka firm, ale pytajac w tym dziele liczylem na jakies bardziej kreatywne odpowiedzi typu, mam hosting ktory pozwala na ble ble ble moge ci go polecic :D

Pozdrawiam

ehh arek, sam pisales o "krzakach" niewiem czy wiez ale umiem wpisac w google fraz jaka mnie interesuje i jest tam kilka firm, ale pytajac w tym dziele liczylem na jakies bardziej kreatywne odpowiedzi typu, mam hosting ktory pozwala na ble ble ble moge ci go polecic :D

Pozdrawiam

Chłopie, zapytałeś KTÓRE hostingi oferują taką możliwość, to dałem Ci ich listę.

W głowie nikt jeszcze nie umie czytać, żeby rozumieć zadanie inaczej niż to co jest napisane.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Chłopie, zapytałeś KTÓRE hostingi oferują taką możliwość, to dałem Ci ich listę.

W głowie nikt jeszcze nie umie czytać, żeby rozumieć zadanie inaczej niż to co jest napisane.

Może i listę dałeś jak zawszę, ale nie ma przy tej liście opinii użytkowników tylko suche informacje, a zakładam, że jeśli ktoś pisze na forum to tego też szuka. Po pierwsze nikt Ci nie da przy zdrowych zmysłach korzystać z tej funkcji, a po drugie tak jak arek napisał php.ini nie oznacza, że sobie ją włączysz. Jeśli jednak pytasz jaki hosting da Ci możliwość edytowania php.ini to znam dwa: cal.pl i iswift.pl

Może i listę dałeś jak zawszę, ale nie ma przy tej liście opinii użytkowników tylko suche informacje, a zakładam, że jeśli ktoś pisze na forum to tego też szuka. Po pierwsze nikt Ci nie da przy zdrowych zmysłach korzystać z tej funkcji, a po drugie tak jak arek napisał php.ini nie oznacza, że sobie ją włączysz. Jeśli jednak pytasz jaki hosting da Ci możliwość edytowania php.ini to znam dwa: cal.pl i iswift.pl

Ale przecież google (chyba?) jeszcze nie wprowadziło limitowania zapytań na godzinę?

Wystarczy najpierw wpisać w google "hosting własne php.ini" a jak już sobie wybiorę z listy np. 5 firm z interesującą mnie OFERTĄ (bo chyba to też ma znaczenie czy hosting kosztuje 30 zł, czy 300; czy ma 1GB powierzchni czy 1TB? a nie tylko opinie?), a później wpiszę - również w google - "firma-xxx opinie".

Ja naprawdę nie rozumiem, jaka jest filozofia w tym wszystkim? Imho łażenie na łatwiznę i wybielanie się na siłę, że liczył na bardziej kreatywne odpowiedzi.

ale z drugiej strony gdybyśmy mieli KAŻDEMU odpowiadać szukaj w google, to nie mma to sensu, bo forum było by wszedzie od odpowiedzi szukaj w google, a tak ktoś poda wybrane hostingi, i ktoś kto szukał akurat w google trafi na PiO i nie będzie zakładał nowego tematu czy to na WHT, czy PiO

sygnaturka.png

Właśnie po to powstają tematy z opiniami, aby w nich prowadzić dyskusję, a nie otwierać 1000 podobnych. Podpowiedź z google to oczywiście tylko przykład, nie chciałem pisać "użyj wyszukiwarki PiO", bo wiadomo że tu wszystkiego nie ma (choć akurat większość hostingów PL już jest tu opiniowana).

Przypomnę tylko, że autor szuka hostingu z f. shell_exec(). Zostało już powiedziane, że żaden szanujący się hosting takiej funkcji nie da. I można się tylko domyślać co będzie dalej (w związku z poszukiwaniem hostingu z własnym php.ini).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności