Skocz do zawartości

pudzian i mma

SilverT

kto wygra?  

217 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pudzian czy Najman?

• Pudzian
      136
    • Najman
      25

Rekomendowane odpowiedzi

prawda jest taka że po tej walce i tak nie wiemy czy Pudzian będzie maszynką do mielenia mięsa w MMA

lubię go i chciałbym żeby był nowy Dominator w MMA, taki na skalę światową

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

• Odpowiedzi 378
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ciekawe jak wygladalaby walka Pudziana z Bobem Sapp

https://www.youtube.com/watch?v=S4bhx3uiEFM :D

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

a ja tak wlasnie sobie przejrzalem ponownie walke... i mam pytanie.. dlaczego najman jest bez butow a pudzian normalnie sobie pomyka w butach? Przeciez w tych butach to wiadomo ze mogl go kopac jak tylko chcial :)

w twardych butach by go niedopuścili przecież, to szmaciaki pewnie jakieś żeby krwią sobie nie zapaprać nóg :D

moze nikt nie zauwazyl? :) zapomnial sciagnac ? :P Jak ogladalem wszystkie walki to wszyscy mieli gole stopy :) a Pudzian ma na sobie zwykle adidasy, przynajmniej tak wygladaja :)
pozycjonuj.png

śmiech na sali :D 2 łyki piwa i koniec, na początku lekki niedosyt a potem to śmiech, fajnie było oglądać jak Najman podskakuje jak dziecko :) liczyłem na coś więcej no ale cóż, może następna walka będzie dla Pudziana wyzwaniem :)

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Walka the best xD Po Gołocie powstało sekundowe naliczanie ciekawe co teraz wymyślą :D Każdy ma jakieś swoje atuty, jeden szybkość inny siłę. Pudzian ma takie jakie ma, nie ważne że jak by ich nie miał to nie ma nic ale ma i to się liczy. Co mnie rozbawiło że Najman się przyznał że w planach miał wytrzymać minutę, a nie udało się xD Myślałem że z fotela zlecę. Jak tak to taki cięty w tych reklamówkach a tak takie pokorne ciele.

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

No i hodowla ciała (czy jak to go okreslał Najman) pokonała zawodowego sportowca... Teraz mam przechlapane, bo żona kazała siebie obudzic na walkę, obudziłem i co? I nawet nie zdążyła ziewnąć porządnie, a tu znowu trzeba się układać do snu :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Liczyłem, że Najman padnie. Ale żeby tak szybko?

No cóż, myślałem, że po tych wszystkich przechwałkach pokaże trochę boksu.

Ale bardzo się cieszę, że Pudzian wygrał. Przynajmniej będzie można oglądać jak dostaje bęcki z zawodowymi fighterami.

Aha, tylko powiedz mi czy znasz Najmana osobiście, czy tylko z mediów?

Jestem bezstronny, ale nie nazywajcie go platfusem, bo większość z was rozje**l by jednym uderzeniem, albo wyglądało by to podobnie jak jego walka z Pudzianem.

ale tutaj raczej nie chodzi o to czy by nas zmiótł czy nie, ale o to że był taki mocny w pysku a teraz się cieszy, że przeżył.

według mnie Pudzian pokazał, że jak chce to potrafi. teraz tylko musi kontynuować treningi i doskonalić technikę - będą z niego ludzie w świecie mma ;]

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

W kontrakcie ma 4 walki, ponoć z wygranym ma powalczyć Nastula i jak powiedział, niezależnie kto, to i tak z nim szansy mieć nie będzie, bo w 2 miechy nie da się tego wszystkiego naumieć o czym on sam sie przekonał w swoim debiucie :D

Edit: co do "zawodowca"... Najman swoją walkę przegrał w mediach, obrażał, prowokował i bagatelizował osiągnięcia nie tylko Pudziana, ale i wszystkich uprawiających to "dźwiganie kartofli", twierdził, że to nie sportowcy, że nie zawodowcy, że w prawdziwym starciu na ringu nie mieli by szans co On udowodni Pudzianowi... i pokazał jak bardzo sie mylił... A to że przesadzał gadając to pokazali mu ludzie na sali :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności