Skocz do zawartości

pudzian i mma

SilverT

kto wygra?  

217 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pudzian czy Najman?

• Pudzian
      136
    • Najman
      25

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 378
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dobrze że Pudzian tym sędzią nie zaczął go tłuc :) To by dopiero było widowisko :D Fajny był tekst "Ciekawe to teraz się odważy", a to czy Pudzian będzie miał szanse czy zawodowy fighter MMA to się przekonamy na walce.

Wydaje mi się że żaden mistrz go nie wyzwie bo w razie czego jak by przegrał głupio by było aby Pudzian jedna walką wygrał mistrzostwo.

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

Wolna amerykanka

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Hmm, nie wiem jak wy, ale ja miałem wrażenie jakby to było kupione.

Założmy taką teorie, możliwe że nie prawdziwa, no ale np.

Pudzian startował w mma, pasowałomu wejść w wielkim stylu ( wkońcu dominator, sława, kasy dużo ). Poszukał sobie przeciwnika ( Najmana), któremu zapłacił odpowiednią sumę. Sfingowali kłótnie i po obrzucali się błotem. Umowa była taka że będzie szybki nokaut, pare ciosów w nogi pare uderzeń w głowe i po sprawie.

Pudzian wyłożył odpowiednią kwotę dogadali się i każdy był zadowolony. Pudzian ma sławę, najman ma kase, a ludzie sa podnieceni.

Za chwile pewnie polecą riposty, no ale to tylko moja nie subiektywna opinia ;).

Szczerze to stawiałem na Najmana, Pudziana lubie, ale wydawało mi się, że Najman jako zawodowy bokser puści mu 2 szybkie w głowę i pudzian padnie. Normalne jest że takiego miśka zbudowanego jak Kafar, najman nie będzie bił po brzuchu tylko po głowie, ponieważ Pudzian jest nieobity i nie przyzywczajony do ciosów w głowe.

Najbardziej podobała mi się ostatnia walka, Pudzian vs Najman to było pod publike, żeby przyciągnąć ludzi.

Hmm, nie wiem jak wy, ale ja miałem wrażenie jakby to było kupione.

Założmy taką teorie, możliwe że nie prawdziwa, no ale np.

Pudzian startował w mma, pasowałomu wejść w wielkim stylu ( wkońcu dominator, sława, kasy dużo ). Poszukał sobie przeciwnika ( Najmana), któremu zapłacił odpowiednią sumę. Sfingowali kłótnie i po obrzucali się błotem. Umowa była taka że będzie szybki nokaut, pare ciosów w nogi pare uderzeń w głowe i po sprawie.

Pudzian wyłożył odpowiednią kwotę dogadali się i każdy był zadowolony. Pudzian ma sławę, najman ma kase, a ludzie sa podnieceni.

Za chwile pewnie polecą riposty, no ale to tylko moja nie subiektywna opinia ;).

Szczerze to stawiałem na Najmana, Pudziana lubie, ale wydawało mi się, że Najman jako zawodowy bokser puści mu 2 szybkie w głowę i pudzian padnie. Normalne jest że takiego miśka zbudowanego jak Kafar, najman nie będzie bił po brzuchu tylko po głowie, ponieważ Pudzian jest nieobity i nie przyzywczajony do ciosów w głowe.

Najbardziej podobała mi się ostatnia walka, Pudzian vs Najman to było pod publike, żeby przyciągnąć ludzi.

Ja bym się powstrzymał od takich teorii spiskowych. Dużo osób zachwycało się, co to Najman za gwiazda... że bokser zawodowy... że szybko stłucze Pudziana...

Pytam się jaki z niego bokser? ;) Kto widział jakąś 'istotną' walkę z jego udziałem? Bokserem to może on jest w BigBrotherze.

bodylike.pl - naturalne kosmetyki

https://www.wprzerwie.pl/Film/Z-boiska/5260...i---najman.html

Nie oglądałem tego z olbrzymią uwagą, ale ktos z biorących udział w konferencji powiedział, że walka nie jest ustawiana, a zderzenie lokomotywy z maluchem to sentencja Pudzianowskiego ;)

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Pudzian nie jest głupi, żeby iść na jakieś takie dziwne układy. za dużo ma do stracenia jakby się wydało.

Najman to zawodowym bokserem się nazywa przez przypadek, nie ma na swoim koncie żadnych większych osiągnięć - no może poza wspomnianym już bigbraderze ;)

jak na jakieś 2 miechy przygotowań to i tak nieźle było ;)

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

a akcja promocyjna była tak dobra że galę oglądało mnóstwo Polaków

Ja nie oglądałem ;) Dopiero dzisiaj miałem przyjemnosc obejrzec walke na youtubie.

Ale Pudzian dał czadu...;)

Chyba dla niego to najszybciej zarobione pieniądze. 250 000 zł za 44sekundy pracy. Fajnie;]

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Trochę się zawiodłem, oglądać 4 godziny telewizje dla 40 sekund walki;).

Pudzian to rzeczywiście nie sportowiec- miał twarz zabójcy, a i zamiary pewnie nie inne:).

Za dużo w nim agresji, to może go zgubić.

Najlepsza była także taktyka najmana: "wytrzymać minutę" ;)

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

Ja się zgodzę trochę z teorią spiskową, ale nie nazwałbym tego spiskiem a raczej sposobem na zarobienie kasy. Wydaje mi się, że ta cała kłótnia między nimi była ustawiona, żeby ludzie chcieli to oglądać jeszcze bardziej. Po pudelku i innych najlepiej widać co działa na ludzi.

Z drugiej strony reklamodawcy musieli być trochę zawiedzeni, że tak krótko to trwało;)

Swoją drogą te kopniaki były potężne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności