Skocz do zawartości

pudzian i mma

SilverT

kto wygra?  

217 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pudzian czy Najman?

• Pudzian
      136
    • Najman
      25

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 378
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przeciez z ta klotnia i show to normalna sprawa. Za to im placi Polsat i inni sponsorzy. Wszyscy chca zeby o walce bylo jak najwiecej rozglosu, bo wtedy za kazdym razem jakies logo sponsora sie gdzies przewinie, a pozniej tez jest ogladalnosc samej walki wieksza. Typowy show w amerykanskim stylu :D

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

a ja tak wlasnie sobie przejrzalem ponownie walke... i mam pytanie.. dlaczego najman jest bez butow a pudzian normalnie sobie pomyka w butach? Przeciez w tych butach to wiadomo ze mogl go kopac jak tylko chcial :D

Jeżeli zawodnik wybierze walkę w butach nie może kopać powyżej pasa lub w głowę - nie pamiętam dokładnie.

Zależy gdzie będą większe pieniądze. Oglądając kilka razy powtórkę na YT zauważyłem, że jego technika pozostawia dużo do życzenia. Ciekawe jak wyglądałaby dźwignia w wykonaniu Pudziana. Przecież ten facet urwałby rękę...

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności