Skocz do zawartości

pudzian i mma

SilverT

kto wygra?  

217 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pudzian czy Najman?

• Pudzian
      136
    • Najman
      25

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 378
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No i pudzian nic wielkiego nie pokazał : )

Siłę może i ma, ale przez pierwsze kilkadziesiąt sekund.

Jestem ciekaw jak to za 2 tygodnie będzie, ale wątpię w zwycięstwo pudziana.

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Początek walki był całkiem niezły.

Szczególnie moment, w którym Pudzian rzucił japończykiem jak "workiem ziemniaków".

Poszedł na niego jak dzik ;]

Jak podciągnie kondycję oraz popracuje nad techniką, przede wszystkim w parterze, to może zrobić w przyszłości konkretny dym.

No i respect do samuraja za to, że wytrzymał pierwszą rundę.20 kilogramów, to jednak spora różnica.

Ostatnia walka należała się japończykowi.

Co do Pudziana to macha rękami jak cepem. Techniki to tam nie ma. Przydałoby się nad wytrzymałością popracować. Dobrze, że ta walka tak wyglądała bo przynajmniej wie już, że to nie przelewki. Tak czy inaczej fajnie się to ogląda.. z niecierpliwością czekam na następną walkę :)

PS. Odniosłem wrażenie że Najman się stresował, że jeżeli Pudzian przegra z japończykiem, to na jakiego leszcza on wyjdzie.

...

Pudzian jest jednak jeszcze za słąby. Choć może nie za słaby, co ma za dużo mięśni do których pootrzeba bardzo dużotlenu. Jak walka się zaczęła to Pudzian zaczą iść, walił, walił i nawet przez chwilę (jak obalił samuraja i zaczął go okładać jak Najmana) myślałem, że po walce.

Każde następne zbliżenie na Pudziana to tylko obawa, czy dotrwa. Zmęczenie, ciężki oddech i ta nieporadność spowodowana zapewne wyładowaniem się baterii.

Wygrał, może się rozwija (aż taki znawca nie jestem), ale jeszcze jest za słaby na długi dystans. 2, 3 minuty jak znokautuje to wygrywa bezapelacyjnie, potem brakuje pary. Tak na marginesie to łapie się za co może, tańsczy, śpiewa, MMA - charakterny ten gościu :)

Druga walka wieczoru wyglądała dużo lepiej, choć i mi się wydaje, że tylko sędziowie widzieli remis, być może się mylę. Mamed wyglądał po pierwszym kopnięciu w klejnoty przeciwnika, jak by nie wiedział co robi. Szukał sposobu, zakłądał dzwignie, a tu sciana... Dużo lepsza walka jak Pudziana, ale jakoś w dziwnym jak dla mnie klimacie nieporadności Mameda.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Tak na marginesie to łapie się za co może, tańsczy, śpiewa, MMA - charakterny ten gościu :)

Człowiek renesansu ;)

Co do walki, wole by kończyła się tak, niż w kilkanaście sekund- chociaż można popatrzeć i dopić piwo;).

Japończycy są jednak twardzi, jeden jak i drugi pokazali, że nie przyjechali na marne.

Druga walka o wiele lepsza, i brawo dla Japończyka za to, że się podnosił, mógł wygrać za darmo;).

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

powiedzmy sobie szczerze. Pudzian będzie musiał jeszcze dużo popracować aby wygrywać z najlepszymi. Wszystko zależy od jego psychiki, czy się nie załamie po pierwszej, czy drugiej poraszce.

ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50).

Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50)  || 0-z.pl - artykuły do przedruku.

Nie załamie się, ma cel i do niego idzie... w tancu śpiewaniu moze nie doszedł, bo to nie jego bajki... w strong man'ach tez przegrywał i nie poddawał się, 5 razy najlepszy :)... praca nad kondychą i będzie dobrze...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności