Skocz do zawartości

pudzian i mma

SilverT

kto wygra?  

217 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pudzian czy Najman?

• Pudzian
      136
    • Najman
      25

Rekomendowane odpowiedzi

Niekoniecznie Gugsen, podróbką by było, jeśli walki toczyłyby się w klatce. Postawili na tradycje mma i walki odbywają się na ringu (co jest średnim rozwiązaniem).

Na kase idą dopiero od ostatniej gali, wcześniej była to troszeczke mniej rozbrykana federacja. Dopóki się Pudzian trzyma, to i oglądalnośc będzie.

• Odpowiedzi 378
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem co wy od niego chcecie... ma ubijać przeciwników jak Taran i wtedy będziecie zadowoleni? Nie a tym ten sport polega. Zawodnik jak każdy inny, wygrał i tyle.

Wykonam:

- kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS,

- wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty.

Z drugiej strony, że chce mu się, aż tak męczyć.Treningi całymi dniami oraz szarpanie się z innymi na ringu.

Na jego miejscu, z taką kasą już dawno siedziałbym na Kajmanach, spijając eleganckie drinki mając wszystko gdzieś. ;]

Pudzian to człowiek z charakterem, a jego menadżerowie wiedzą, że na samym naziwsku mozna jeszcze ładnych parę złotych zarobić - nie wazne czy tańcem, świewem, ciągnięciem tirów lub właśnie walką wręcz. Nic, tylko pozazdrościć samozaparcia, facet życia nie marnuje.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Myślę, że jemu nie chodzi o pieniądze. Chłopak ma po prostu cholernie waleczny charakter i chce osiągnąć wszystko, co jest do osiągnięcia.

Śmiać mi się chce z naszych forumowych ekspertów, którzy już po dwóch walkach wiedzą, że Pudzian jest słaby/nic nie osiągnie etc.

... że następną walkę przegra.

tak gadasz b wiesz z kim walczy :) jakby nie było wiadomo to nikt by tak nie gadał, bo kolejne miesiące mogły by mu dużo dać, a taka krótka przerwa to według mnie trochę za mało i może nie być już tak kolorowo :/ obym się mylił i Pudzian nam pokazał to co kryje w zanadrzu :)

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności