Skocz do zawartości

pudzian i mma

SilverT

kto wygra?  

217 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pudzian czy Najman?

• Pudzian
      136
    • Najman
      25

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 378
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czy ktos z Was postawil jakas sume na Pudziana? Kurs ok 2.80 zł.

Postawiłem, ale z czystego patriotyzmu;)

Małą sumę, bo pewnie strace;)

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

Szczerze mówiąc ledwo widzę co piszę, ale tam ;d

Ide zaraz na polsat i zobaczymy co pudzian pokaze. Trochę chłop nabrał pokory i dobrze...jeżeli wygra z silvą to wróżę mu (nie jestem zadnym specjalistą, a post piszę pod mooocnym wpływem środków %%:)) niezłą karierę.

Obiektywnie jednak patrząc, to pudzian jest worem mięśni, które w tego typu sporcie wcale nie muszą dużo znaczyć. Jedna dźwignia i po pudzianie. Z drugiej strony silvia tez młodzaliem nie jest, wiele osiągnął, ale ludzki organizm też ma swoje granice.

Walka slvi z pudzianem to walka dnia, czy tam nocy . Ciekawe jak to wyjdzie...

btw, z kim potem walczy pudzian? Wiem ze jest ktoś jeszcze dość sławny itd, a potem nastula...

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

mięczak :)

kogo mięczakiem nazywasz? :) idz i stań tam na jego miejscu i wytrzymaj chociaż 15s :)

Ciekawe czy to była jego ostatnia walka? :)

raczej nie ostatnia, bo deklarował po walce, że jeszcze o nim usłyszymy. a znając Mariusza to dopiero teraz do niego dotarło, że musi się słuchać innych bardziej doświadczonych i nie może organizować sobie walki jednej za drugą...

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Szacunek się należy za podjęcie walki. Szanse, że wygra były tak naprawdę bardzo małe - myślmy realnie, chociaż życzyłem mu żeby wygrał. To co mi się rzuciło w oczy to to, że był kompletnie bezradny. Myślał, że załatwi go tak jak Najmana ale kiedy lowkicki nie poskutkowały jedynie się do niego przytulał i go nie atakował. To jest dobry przykład dla młodych ludzi, że bardziej opłaca się trenować sztuki walki niż spędzać pół dnia na siłce :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności