Skocz do zawartości

pudzian i mma

SilverT

kto wygra?  

217 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pudzian czy Najman?

• Pudzian
      136
    • Najman
      25

Rekomendowane odpowiedzi

Jak by ktoś nie chciał szukać, a chce sobie obejrzeć to prosze... Przejechał po nim sie jak walec po drodze... Wyszedł brak kondychy i techniki, a może nie techniki a takiego cwaniactwa w ringu... Sporo jeszcze przed nim, a że bydle zawzięte, to jeszcze będzie wymiatał... :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 378
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kurde całą noc siedziałem aby go oglądać. I jestem zaskoczony jego słabością. W końcu dostał lanie i teraz będzie wybierał przeciwników swojej wagi. Nie ukrywajmy Sylvia nawet nie miał ani razu kłopotów z nim. Po prostu brak techniki i MMA jeszcze przed nim jeszcze wiele sparingów i treningów jednak siła to nie wszystko. W tej walce przewyższa Technika i Spryt.

Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE

Jego trzecia walka, nie wymagajmy cudów. Nie w tym rzecz aby nabić sobie staty 20-0-0 z przeciwnikami typu Najman.

Wykonam:

- kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS,

- wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty.

Widać było, że Pudzian się go bał - Sylvia perfidnie mu się w oczy śmiał.

Nie trzymał gardy, wystawiał się na kolana, Sylvia bawił się nim jak workiem treningowym.

No i na koniec, sam się Pudzian praktycznie położył na plecy.

Kaszana.

Widać, że z przeciwnikami w swojej wadze, nie ma praktycznie żadnych szans.

A szkoda.

O mało co walki nie przegapiłem, jakimś fuksem obudziłem sie koło 5 :)

Po pierwsze - szacun za Polski hymn , druga Edyta Górniak ;d

A sam pudzian...pierwsze 30 sek walki na jego konto. Jak powalił tego silvie, to mogl coś tam działać. No a potem to już żal...

Pudzian nie pokazał kompletnie nic. Co z tego jak ma siłe, co z tego nawet jak ma przyje*** , jak całą walkę uciekał przed rywalem a na koniec fajnie sie położył :)

Nie ma jednak co dramatyzować, to druga walka pudziana tak na prawdę w mma. Popełnił błąd i tyle..za rok taka walka dopiero powinna się odbyć....

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Co to miał być za hymn? Edyta Górniak została zlinczowana za zaśpiewanie hymnu w dziwnej interpretacji. Nie dlatego, że nie umiała śpiewać. Ta kobieta co śpiewała teraz polski hymn po prostu nie umiała śpiewać! To jest poziom lekcji muzyki w normalnej szkole, a nie kogoś, kto ma śpiewać przed milionami... Kto ją w ogóle do tego dopuścił?

Nie mam do niego żalu że przegrał, przeciwnik o dwie klasy wyżej, cięższy i bardziej doświadczony, wkurza mnie jednak cwaniactwo Pudziana.

Filmik w którym mówi, że zrobi 21 maja ostrą jazde :) No to zrobił :)

Ja nie rozumie, którzy takie podejście uważają za "cwaniactwo", to jest sport walki, w tych sportach bardzo dużą rolę odgrywa psychika, zresztą jak w każdym sporcie... co ma mówić przed walką? "no trochę się boję, może wygram"... podobnie jest z Adamkiem, oni muszą wierzyć w to, że wygrają i to mówić.

Podziwiam Pudziana, bardzo dobrze mu idzie, jak na amatora, bo tak można o nim powiedzieć, 2 walki to żadne doświadczenie.

M.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

trochę trenowałem ten sport i mogę powiedzieć jedno - pudzian niema jakichkolwiek szans na zaistnienie. Brak mu techniki, brak mu kondycji, brak mu siły ciosu, brak doświadczenia, brak wszystkiego.. W tej walce było to dokładnie widać Pudzian szedł jak taki paw z siłowni, który myśli, iż bierze 200 kg na klate to jest masakrator.. a tu się okazało, że sylva się po prostu śmiał z ciosów pudziana, a ten w pewnym momencie zaczął już przed nim uciekać.. Dla mnie masakra i niestety mimo sympatii do pudziana, on niema czego tu szukać.

@mark Ty po Kilku miesiącach treningów miałeś już technikę, kondycję, doświadczenie, siłę ciosu...? Podziwiam...

Wykonam:

- kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS,

- wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności