Skocz do zawartości

Spot - jak go wykorzystać?

jarcow

Rekomendowane odpowiedzi

Ja skomentuje sam spot:

Generalnie odniosłem wrażenie, że jest zrobiony pro, ciekawy, ale powinien się zakończyć po 1:08 minucie. Po tym czasie zaczął mnie męczyć...

Możesz zapłacić innym właścicielom witryn aby go umieścili, ale wtedy jego długość nie powinna przekraczać 30 sekund. Dłuższych reklam się po prostu nie ogląda, bo po tym czasie zaczynają denerwować.

e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków

Jak dla mnie to 1:08 min jak się kończą informacje o portalu. Ja bym trochę przyspieszył wyświetlanie informacje i potem zaraz po ostatniej dał jakiś boom z logi do serwisu. Bo do tego czasu mam jeszcze ochotę wejść i zobaczyć. A jak zaczynasz powtarzać urywki to takie nienaturalne i zniechęca. Fakt faktem po ok 20-35s czułem w sobie potrzebę największą aby od razu wejść na dana stronę. Im dalej tym ta potrzeba słabła.

WEBTEC Agencja Interaktywna
Chętnych zapraszam do zapoznania się z ofertą naszej agencji na stronie: https://www.webtec.pl

Znam już kilka opinii odnośnie spotu i postaram się zrobić drugą wersję, krótszą. Druga sprawa to pomysł na to, jak wykorzystać teki spot do reklamy? Jakie portale video warto zasilić takim spotem?

a moja opinia jest taka ze najpierw fajnie byloby miec prawa do urywkow ktore sie wykorzystuje w celach reklamowych

po drugie jesli bylby ciekawy to ludzie sami by chcieli go ogladac i podsylali by go sobie nawzajem, tudziez wstawiali linki na forach itd. wowczas reklama i odwiedziny murowane, natomiast nudna i ciagnaca sie w wiecznosc animacja niestety ale ludzikow nie przyciagnie

po trzecie tak jak juz ktos napisal jest za dlugi i nudny, jesli chcesz miec dlugawy spot to zrob go podobnego do czegos takiego:

wiem ze to wymaga nakladow ale nie mowie zebys robil sceny z helikoptera, poscigi itd. poprostu albo cos interesujacego, albo zabawnego to ludzie sami to sobie wowczas rozsylaja, a tak to ten spot przypomina mi cos co puszcza sie jak jest jakas awaria i trzeba by wypelnic czas antenowy, wiec taka zapchacj dziura, do tego kiepskiej jakosci (zwlaszcza materialy video) i przydlugawo - nudnawa

Wedding Photography Edinburgh

Artykularnia - skrobnij coś i opublikuj

UK Websites Directory - UK Only

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności