Skocz do zawartości

prośba o pomoc

unicar1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zrobiłem jakiś czas temu stronę internetową którą próbowałem zoptymalizować pod google.

Proszę Was czyli osoby znające się na pozycjonowaniu o popatrzenie na moją www i podpowiedzenie mi czy jest ona faktycznie dobrze zrobione oraz co ewentualnie mogłbym poprawić.

Z góry mowie że nie mam niestety funduszy na to aby pozycjonować ją przez jakąś firmę.

Jestem samoukiem i chciałbym poszerzyć swoją wiedzę na temat seo i optymalizacji mojej strony.

Z góry dziękuję za zainteresowanie :unknw:

Adres www:

www.unicar.krakow.pl

Do strony prowadzi mało linków. Zły układ na stronie, jakikolwiek tekst jest widoczny dopiero po przewinięciu w dół. Nigdy w anchory nie wrzucaj słów typu więcej, zobacz, klik itd.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Do strony prowadzi mało linków.

po czym to wnioskujesz ?? znam strony, majace znacznie mniej linkow bedace w top 3 na duzo ciezsze frazy - nie przygladalem sie jakosci, jedynie ilosci

kluczowe anchory nie powinny miec daty a jedynie slowa kluczowe

Nigdy w anchory nie wrzucaj słów typu więcej, zobacz, klik itd.

powiedz mi jeszcze jak rozwiazac to "czytaj wiecej" to dam ci zloty medal :D - mozna pomyslec o nofollow - to chyba najrozsadniejsze wyjscie - czasami nie da sie tego uniknac :)

Np.

czytaj więcej => szerzej o capoierze itd.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Pierwsze co powinieneś zmienić to usunąć powtarzające się linki. Zauważ że menu górne ma te same linki co dolne, nawet jeśli zmienisz anchory na inne to i tak linki są duplikowane, z tego co naliczyłem to linki /brazylia oraz /capoeia powtarzają się aż 4 razy! Innym rozwiązaniem jest nadanie 3 pozostałym linkom atrybutu "nofollow". Zauważyłem też że masz linki zwrotne, nie radziłbym trzymać ich na stronie głównej, a zrobić oddzielną stronę z linkami partnerskimi. :D

Następnie zobacz, tak linkowałeś tą /capoeira a w po kliknięciu strona otwiera się i w "title" nie ma nawet słowa kluczowego tylko "sekcja".

Jestem samoukiem i chciałbym poszerzyć swoją wiedzę na temat seo i optymalizacji mojej strony.

polecam kurs optymalizacji i seo https://poradnik-seo.pl/

Co do strony to ją linkuj, linkuj, linkuj. skup się na capoeira

po czym to wnioskujesz ?? znam strony, majace znacznie mniej linkow bedace w top 3 na duzo ciezsze frazy - nie przygladalem sie jakosci, jedynie ilosci

Linków (jak najbardziej naturalnych) nigdy za mało :D

Zapraszam na mój blog - websem.pl - marketing internetowy i pozycjonowanie!

Kurs pozycjonowania

banner5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności