Skocz do zawartości

Nowoczesny katalog stron

Flanker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ukrywanie - dla was oczywiste a czy NORMALNY zwykły user to zobaczy ? wątpię !

Flanker: zrób hotmapę i zobacz czy użytkownicy klikają w ten link

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Dobry pomysł, zainstaluję clickheat`a i zobaczymy jak to wyjdzie. Ogólnie przeprowadziłem jeden test na osobie znającej praktycznie tylko nk, onet, fotolog i google i bez problemu wskazała mi jak wyświetlić kategorie.

Wyniki testów postaram się wkrótce przedstawić.

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

• 2 tygodnie później...

Zwinięta lista kategorii zostaje na stałe. Jeśli ktoś jest ciekawy wyników testu z ClickHeat`em zapraszam tutaj.

Jednocześnie informuję, że zdecydowałem się wprowadzić opłaty w katalogu. Dzięki temu zyskam czas na dalsze pozycjonowanie i doszlifowywanie katalogu.

Pozdrawiam

jest "półdarmowy" ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 1 miesiąc temu...

Witam :)

Do katalogu dodałem kilka nowych pierdółek:

- nową grupę wpisów: wpis darmowy dla stron z Page Rank min. 4,

- na stronie głównej wyświetlane dwa najnowsze komentarze linkujące do strony wpisu którego dotyczy,

- na stronie głównej wyświetlane najpopularniejsze tagi.

Stworzyłem też podstronę z kategoriami wg. wartości Page Rank. W przyszłości chciałbym pod każdą wartością wyświetlić również kilka losowych wpisów, jednak to już grubsza ingerencja w kod na którą na razie nie mam czasu.

Pozdrawiam serdecznie :)

Ja się przyznam, że bardzo rzadko ale zmieniał tytuły bo niektórzy walą takie bezsensowne czy z błędami, że szok.

Bzdura, bzdura - moje wczorajsze wpisy wszystkie mają zmienione tytuły. Co komu przeszkadza tytuł "Blogi" w odniesieniu do serwisu blogowego ? Albo tytuł "katalog stron" w stosunku do katalogu ?

Do tego z błędami to zostały zrobione te zmiany - jeśli już mają być robione, to chociaż rzetelnie a nie na odpał - nie mam katalogu 'wzrostowego' a 'wzorowy'

A jak komuś nie pasuje to wpisu nie musi być wcale.

spoko nie ma co płakać , były darmowe. Więcej nie dodam - szkoda czasu.

Temat poruszyłem, żeby ostrzec innych z czym mogą się spotkać.

Wpisy dodawałem jak i większość pewnie w konkretnym celu zwrócenia uwagi na frazę.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Motaba dzięki za uwagę, zmieniłem na 140 znaków, mam nadzieję, że tyle wystarczy. Chciałbym aby były dodawane tylko najtrafniejsze słowa kluczowe.

mario1973 to ja jestem właścicielem katalogu a nie dave84. Może zmienianie tytułów jest denerwujące, ale nie chcę mieć tytułów jako słowa kluczowego na który aktualnie pozycjonujecie stronę, a konkretny tytuł który określa dokładnie co zawiera dana strona. Chcę aby opisy były unikalne. Macie możliwość wstawiania linków w opisie.

Wyobraź sobie ile może być w przyszłości w tym katalogu innych katalogów stron. Nie wyobrażam sobie, aby 30 tytułów miało hasło "Katalog stron". Tak samo hasło "Blogi" jest zbyt ogólne. Błąd poprawię, nie był celowy.

Jest to katalog stron, a więc zbiór dokładnie i rzetelnie skatalogowanych witryn.

ale nie chcę mieć tytułów jako słowa kluczowego na który aktualnie pozycjonujecie stronę, a konkretny tytuł który określa dokładnie co zawiera dana strona. Chcę aby opisy były unikalne.

Jeśli przeoczyłem taką informację w tym wątku, albo w regulaminie katalogu to przepraszam.

Jeśli jednak nigdzie nie ma takiej informacji, to przydało by się ją wyraźnie zamieścić może nawet w formularzu dodawania - tytuł wpisu nie może być frazą na którą 'pozycjonowana' jest wpisywana strona. Proszę robić tytuły opisowe.

Po tym od razu bym wiedział, że ten katalog mnie nie interesuje.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności