Skocz do zawartości

Jade na katalogach... Pytanie o precla

D-dos

Rekomendowane odpowiedzi

2. Chodzi o precla... Jak linkować żeby google się nie "skapło" NA pewno wiecie.

Za każdym razem jak TO robisz musisz się posmyrać po lewej ręce i klasnąć nad głową krzycząc swoje imię.

A tak poważnie - to nie mam pojęcia o co pytasz. Odnośnie czego ma się nie "skapnąć"?

e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków

A co do katalogów - Google oficjalnie zaleca webmasterom ich wykorzystywanie w pozycjonowaniu, o czym już wielokrotnie pisano na forum PiO oraz na forach Google'a.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Powinieneś linkować tak aby wyglądało to jak najbardziej naturalnie.
A co do katalogów - Google oficjalnie zaleca webmasterom ich wykorzystywanie w pozycjonowaniu, o czym już wielokrotnie pisano na forum PiO oraz na forach Google'a.

Dziękóweczka... A czy do tych precli są jakieś dodatkowe usługi itp... Stawiam precla na wordpress ?

Linkuj nie tylko główną ale i w miarę możliwości kategorie

"A czy do tych precli są jakieś dodatkowe usługi itp"

Tak nazywają się pluginami , wygoogluj sobie "pluginy do pressel page"

Na przyszłość pisz trochę bardziej składnie ... twoje skróty myślowe nie są takie łatwe do odczytania jak Ci się wydaje

najlepiej zrobisz jak zaczniesz powolna lektore przyklejonych tematow i wszystkich nowych watkow w dziale dla poczatkujacych

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Witam, To jakaś paranoja kur*** Pomóżcie co mam robić bo nie mam już sił:

Wczoraj dodawałem do katalogów i dzisiaj mnie cały dzień nie było i na wieczór patrze a tu:

Komunikat błędu

Podany adres nie został znaleziony w pierwszych 200 wynikach.

To niemożliwe. Dodawałem tylko do katalogów... Dziwne bardzo a w logach patrze a tu takie coś:

2009-10-31 04:15:41 - pozycja 95 Wiec dzisiaj jest 31 i to niemozłiwe żeby strona z 95 mogła tak spaść w pare godzin o co chodzi???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności