Skocz do zawartości

Katalogika - serdecznie zapraszam

jun_dymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zmiana wyglądu już niebawem:) Mam nadzieję, że na początku przyszłego tygodnia katalogika się pozytywnie odmieni. Póki co zapraszam do dodawania kolejnych wpisów - na chwilę obecną mamy 344 stronki...

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

• 2 tygodnie później...

Jak już wcześniej zapowiadałem katalogika doczekała się nowej skórki. Zapraszam do dodawania, jak również do wytykania błędów, które jak najbardziej mogą się pojawić. Zapraszam - Katalogika.pl

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

Nie działa chyba dodawanie linków w opisie (coś jest nie tak z przyciskiem "dodaj link")

Dzięki. Myślę, że do wieczora będzie już wszystko działać. Jak ktoś jeszcze zauważy jakieś babole to będę wdzięczny za informację.

Do wpisu premium dodałem płatności przelewem i PayPal za symboliczną złotówkę + VAT. Jeśli ktoś ma ochotę wyróżnić swój wpis to zapraszam na www.katalogika.pl .

I tak na zachętę jeden kod za free: KATALOGIKA :)

Pozdrawiam

Ten kod chyba nie działa, wpisałem go i nie dostałem żadnego komunikatu.

Po 25 próbach pojawił się komunikat:

Podany kod dostępowy jest nieprawidłowy.

Strona nie została zaktualizowana.

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Wpisywałeś do istniejącego wpisu czy próbowałeś dodać nową stronę?

Po 25 próbach pojawił się komunikat:

Podany kod dostępowy jest nieprawidłowy.

Strona nie została zaktualizowana.

ktoś Cie chyba po prostu uprzedził, niestety to nie ja :)

SBart.pl - dziennikarstwo obywatelskie i artykuły SEO oraz katalog stron

PL-mann - masz prezencik na PW :). Mam nadzieję, że wszystko działa jak powinno. Ja dla próby wpisałem zły kod i od razu wyskoczył tekst "Podany kod dostępowy jest nieprawidłowy.". Czyli wygląda na to, że jest ok.

Witajcie!

Wyjaśnienie.

Mój wpis był już w katalogu, chciałem go tylko wyróżnić. Po 25 próbach dostałem komunikat: Podany kod dostępowy jest nieprawidłowy.

Strona nie została zaktualizowana. Po otrzymaniu tego komunikatu zobaczyłem, że moja strona wyświetla się w okienku reklamowym.

Fajnie, że strona jest wyróżniona, ale moim zdaniem coś nie działa prawidłowo.

Dziękuję bardzo, że podesłałeś mi na PW nowy kod, ale oczywiście w tej sytuacji nie będę z niego korzystał. :)

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

KATALOGIKA99 - jeszcze jeden dla forumowiczów. Jak tylko coś będzie nie tak proszę pisać.

Wydaje mi się, że to moja wina z tym błędem. Po napisaniu posta na forum ustawiałem sobie jeszcze wszystko w PA i być może coś tam przez chwilę pomieszałem z tym okienkiem reklamowym. Wydaje mi się, że już wszystko będzie OK. Jak ktoś coś zauważy proszę meldować :)

KATALOGIKA99 - jeszcze jeden dla forumowiczów. Jak tylko coś będzie nie tak proszę pisać.

Wydaje mi się, że to moja wina z tym błędem. Po napisaniu posta na forum ustawiałem sobie jeszcze wszystko w PA i być może coś tam przez chwilę pomieszałem z tym okienkiem reklamowym. Wydaje mi się, że już wszystko będzie OK. Jak ktoś coś zauważy proszę meldować :)

Skorzystałem, dzięki - wszystko działa

SBart.pl - dziennikarstwo obywatelskie i artykuły SEO oraz katalog stron

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności