Skocz do zawartości

[sprzedam] katalog

radoslaus

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam katalog stojący na domenie typuje.com. Dwuletnia domena, w miarę autorska skórka, świeżo po update pr 1. Katalog jest na hostingu ionic, domena na ovh. Oczywiście wszystko załatwimy jak trzeba, cesja domeny, ewentualnie to samo z hostingiem. Domena ważna do lutego, hosting do sierpnia przyszłego roku.

Niestety, nie mam czasu na zajmowanie się katalogiem, w kolejnych miesiącach coraz więcej pochłania on czasu. Odnośnie ceny to liczę na zwrot kosztów (skrypt, domena, hosting) plus niewielki zysk za kilka miesięcy moderowania. Łatwo to policzyć.

Jeśli ktoś byłby zainteresowany to proszę o kontakt na pw i mail radoslaus (małpa) gmail (at) com. W ten sposób będę mógł zweryfikować daną osobę po jej aktywności na forum i uniknąć przykrych niespodzianek (sam podam wszelkie dane i udostępnię hosting oraz katalog od razu dla potencjalnego nabywcy, zapłata po sprawdzeniu).

Zapomniałem wczoraj o drugim katalogu, który dorzucę do kompletu. Stoi na domenie h10.pl na resellerze w hekko, więc z przeniesieniem/udostępnieniem nie będzie problemu. Co prawda w katalogu posypało się kodowanie, nie mam czasu i chęci przy tym kombinować ale sama domena jest konkretna/krótka.

Sprzedam wszystko w komplecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności