Skocz do zawartości

[zlecę] pozycjonowanie strony erotycznej

gustliqs

Rekomendowane odpowiedzi

Zlecę pozycjonowanie mojej strony na 3 frazy, są to frazy jedno i dwuwyrazowe np. ogłoszenia towarzyskie.

Domena została zarejestrowana w 2005 roku, czyli ma prawie 5 lat, natomiast serwis istnieje na niej od 9 miesięcy, i przez ten czas nie był pozycjonowany przez nikogo. Jedyne czynności z mojej strony jakie wykonałem przy stronie, to umieszczenia linka do niej na dwóch stronach z PR4.

Mile widziane osoby z doświadczeniem i portfolio.

Osobom zainteresowanym, udzielę więcej informacji. Interesuje mnie tylko stała współpraca.

Kontakt:

PW

e-mail: kontakt@dupcia.pl

------

ps. Szanowni moderatorzy, treść tego ogłoszenia uzgodniłem z moderatorem proszę o nie usuwanie tego postu, opracowany serwis nie jest do końca stricte stroną erotyczną jest to rozbudowany system ogłoszeniowy, który tak naprawdę nie wiele będzie miał wspólnego ze znanymi potocznie stronami erotycznymi które są na pograniczu dobrego smaku i pozbawione zasad moralnych. Teraz rozumiem ze tak naprawdę moje posty lądowały w koszu przez mylącą nazwę domeny - niestety tylko taką mam. i ciężko mi sobie wyobrazić zmianę wszystkiego pod nową zwłaszcza ze wykonanie serwisu i dopieszczenie go zajęło mi w sumie 9miesięcy. Bardzo proszę o wyrozumiałość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności