Skocz do zawartości

Opel24 - Serwis motoryzacyjny

moto-strefa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Bardzo proszę o ocenę stronę https://opel24.com . Serwis oparty jest o CMS - Joomla. Grafika pod serwis i forum była tworzona pod zamówienie. Głównie bardzo proszę o ocenę pod względem łatwości w nawigacji po stronie ?

Oraz o wszystkie opinie, zarówno to co Wam się nie podoba jak i to co zasługuje na uznanie w Waszych oczach.

Generalnie na dzień dzisiejszy jest wykonana bardzo mała integracja z phpbb2 aczkolwiek jesteśmy w trakcie tworzenia bardziej skomplikowanego mostu.

Z góry dziękuje za poświęcony czas i wszystkie opinie

Szczerze mówiąc - mam zamiar zlikwidować slide show na rzecz statycznego top-u strony. Przy dłuższej pracy jest to dość uciążliwe. Takie również komentarze otrzymaliśmy od naszych użytkowników. Dlatego mam zamiar na dniach wprowadzić statyczny TOP kosztem slide show

Adkontekst intertext - bardzo dobrze jestem zadowolony z tej formy reklamy, gdyż jest ona mało uciążliwa a całkiem dobrze płatna w porównaniu np. do jednostek reklamowych od AS to jest ona nawet bym powiedział troszkę lepiej płatna (uwzględniając wyłącznie strony z polskim contentem)

Linki w stopce strony (będą linkami z katalogu stron), który mimo iż póki co funkcjonuje to jest to jednak jeszcze pokazane bardziej by pokazać że coś takiego mamy zamiar zrobić niż pod kątem funkcjonującego już modułu strony.

Chcielibyśmy pokazywać tam linki sponsorowane, jak i te wyróżnione w katalogu (poprzez opłacenie przelew, bądź sms)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności