Skocz do zawartości

Nowy precelek - proszę o uwagi

the_riddle

Rekomendowane odpowiedzi

Postanowiłam rozpocząć przygodę z preclami.

Na początek wrzalka.pl

Domena przechwycona (miała pr2, ale zbyt długo była bez właściciela), więc na razie zobaczycie zaindeksowane stare podstrony.

Nad zdobywaniem linków pracuję i mam nadzieję, że niedługo przyniesie to widoczne efekty.

Zamysłem jest, by precel był naprawdę wartościowy.

Najważniejsze pkt regulamiu:

- minimum 1200 znaków ze spacjami

- jeśli pojawi się duplikat, użytkownik zostaje usunięty.

- 2 linki w treści

no i to na czym mi zależy to

- poprawność merytoryczna.

Jeśli macie jakieś uwagi i sugestie to piszcie.

Zastanowiłbym się nad wymogami dla userów by zatroszczyli się o porządne wpisy. Np. tematyczna grafika do każdego wpisu, miniatura do każdego wpisu na stronie głównej od ciebie, jakiś token przy rejestracji - co by to utrudnić pracę spamerom, oczywiście moderacja, komplet wtyczek jeśli nie masz: all in one seo, opcjonalnie wp-register, limit post, wp status notifer, Google XML Sitemaps - taki standard.

Jeśli nie będzie tematyczny, to porządnie moderowany i podlinkowany chyba powinien być.

Oferuję usługi SEO w zakresie j. niemieckiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności