Skocz do zawartości

Matt Cutts ma bloga

michal

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie juz wiekszosc z Was o tym wie, ale i tak napisze. :P

Jeden z czolowych inzynierow w Google kilka dni tem zalozyl sobie bloga. Narazie informacji na temat Google nie ma zbyt wiele ale moze sie to zmieni.

https://www.mattcutts.com/blog/

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Michal, ja nie wiedziałem. Moim zdaniem może to być bardzo przydatne - nie tyle czytając zawartość, co analizując kod strony. Masz może linki do stron innych osób, które są odpowiedzialne za działanie google?

Dała matka rozum? To kombinuj.

A jednak. Zobacz, że np. w ogóle nie używa meta tagów, poza charset i ... editor. Jeżeli pisałbyś silnik dla google, i jakiś tag byłby ważny, to nie wierzę, żebyś to pominął na własnej stronie. Można z tego wyciągać jakieś tam wnioski, ale zanim to zrobię, to wszystko dokładnie sprawdzę :P

no to zaiste ciekawe. mój devblog na WP defaultowo też nie ma żadnych meta.

a ten pan (jak prawie kazdy zreszta) uzył gotowej skórki. nie sądze aby cokolwiek tam zmieniał. po prostu zainstalował i tyle.

Masz może linki do stron innych osób, które są odpowiedzialne za działanie google?

google

https://www. prweaver.com/blog/2005/01/29/108-google-employee-blogs

yahoo

https://www. prweaver.com/blog/2005/01/29/112-yahoo-employee-blogs

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

a ten pan (jak prawie kazdy zreszta) uzył gotowej skórki. nie sądze aby cokolwiek tam zmieniał. po prostu zainstalował i tyle.

Możliwe, możliwe, ale wiesz, nic nie dzieje się bez przyczyny :> Nawet jak nie zmieniał nic w skórce, to dlaczego wybrał tą, a nie inną? :> Ok, może wam się wydają dziwne te pytania, ale takie moje skrzywienie zawodowe... bo jedną z metod badań w psychologii jest "analiza wytworów".

pneuma Dzięki, jak będę miał chwilkę, rzucę okiem :P

Możliwe, możliwe, ale wiesz, nic nie dzieje się bez przyczyny :> Nawet jak nie zmieniał nic w skórce, to dlaczego wybrał tą, a nie inną? :> Ok, może wam się wydają dziwne te pytania, ale takie moje skrzywienie zawodowe... bo jedną z metod badań w psychologii jest "analiza wytworów".

Jesteś z zawodu detektywem?

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

Jesteś z zawodu detektywem?

Oglądałeś "Poranek kojota" ? Jeżeli tak, to przyjrzyj się mojemu avatarowi :)

bo jest ladna i popularna?

Ok, powiedzmy, że można zadawać ogromną ilość pytań oglądając taką stronę i zawsze można coś wywnioskować. Jak coś znajdę, to wam dać znać, a jak nie to nie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności